Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dezastru real! Real Madrid - Real Sociedad 0-2 şi campioana Europei îşi poate lua adio de la titlu

VIDEO | Dezastru real! Real Madrid - Real Sociedad 0-2 şi campioana Europei îşi poate lua adio de la titlu
Comentarii

Real Madrid a fost învinsă de Real Sociedad, scor 0-2, în etapa a 18-a a campionatului Spaniei. După patru înfrângeri consecutive, bascii i-au provocat trupei lui Solari al doilea eşec pe teren proporiu din această stagiune.

Real Madrid a ajuns la şase înfrângeri în 18 etape disputate. Los blancos au pierdut acasă cu Real Sociedad, echipă aflată în zona retrogradării înaintea rundei. Casemiro a făcut penalty după 74 de secunde de la startul partidei. Willian Jose a transformat fără emoţii şi s-a făcut 1-0. Benzema a deschis apoi seria ratărilor lui Real. Lucas Vasquez l-a imitat în finalul primei reprize. Fotbalistul madrilenilor a fost eliminat după o oră de joc. În 10 oameni, Real trebuia să primească penalty, dar nici măcar după folosirea sistemului video lui Vinicius nu i s-a acordat ce merita. A mai marcat o dată Real Sociedad, prin nou intratul Pardo, iar galacticii încep anul în afara locurilor de UEFA Champions League.


FINAL | Real Madrid - Real Sociedad 0-2 (W.Jose '3-pen, Pardo '83)

Min 83 GOOOL Sociedad: Willian Jose îi pune mingea pe cap lui Ruben Pardo şi bascii se desprind, 0-2  

Min 65 Real cere penalty: Vinicius este fault de goalkeeperul advers dar arbitrul nu dă nimic şi nici asistentul VAR nu îi comunică infracţiunea 

Min 61 Eliminare Real: Lucas Vasquez vede al doilea galben şi este eliminat

Min 48 Ocazie mare Real Madrid: Echipa lui Solari ratează egalarea de trei ori în aceeaşi fază 

Min 45 Ocazie Real Madrid: Lucas Vasquez loveşte bara cu o execuţie superbă 

Min 10 Ocazie imensă Real Madrid: Benzema ratează egalarea după ce trimite pe lângă poartă 

Min 3 GOOOL Sociedad: Willian Jose transformă fără probleme lovitura de la 11m, 0-1 

Min 2 Penalty pentru Sociedad: Casemiro faultează în propriul careu şi se dă penalty pentru basci 

Echipele de start 

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric - L.Vasquez, Benzema, Vinicius 

Real Sociedad: Rulli - Elustondo, D.Llorente, H.Moreno, A.Munoz - M.Merino, Illarramendi, Zurutuza - Januzaj, Willian Jose, Oyarzabal


Galacticii vin după o remiză dezamăgitoare pe El Madrigal împotriva lui Villarreal, în timp ce Real Sociedad are patru înfrângeri la rând, cu Alaves, Getafe, Real Valladolid şi Real Betis.

Înaintea partidei de duminică, Real Madrid este a patra în ierarhia din La Liga, cu 30 de puncte, la şapte puncte de liderul FC Barcelona, la patru de Atletico, a doua clasată, şi la două puncte în spatele Sevillei. Real Sociedad se află pe poziţia a 15-a, cu 19 puncte.

Atât Santiago Solari, cât şi Asier Garitano au probleme de efectiv. Marco Asensio şi Marcos Llorente nu vor juca pentru Real Madrid, fiind accidentaţi, în timp ce Gareth Bale este incert, tot din cauza unor probleme medicale. La rândul lor, Martin Merquelanz Castellanos şi Miguel Angel Moya nu vor putea fi la dispoziţie lui Garitano.

Afla mai multe despre: real madridreal sociedad 

viewscnt
Articole similare