Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Sepsi nu reuşeşte s-o învingă pe Concordia! Ronaldo Deaconu îi salvează pe ilfoveni cu o execuţie spectaculoasă

VIDEO | Sepsi nu reuşeşte s-o învingă pe Concordia! Ronaldo Deaconu îi salvează pe ilfoveni cu o execuţie spectaculoasă

Liga 1

Comentarii

Sepsi şi Concordia Chiajna au terminat la egalitate confruntarea directă disputată la Ploieşti. A fost 1-1 la final, după ce gazdele au deschis scorul prin Tandia, iar ilfovenii au fost salvaţi de reuşita spectaculoasă a lui Ronaldo Deaconu.

În urma acestui rezultat, Sepsi rămâne pe poziţia a 12-a, cu 19 puncte, în timp ce Concordia Chiajna e pe poziţia a 11-a, cu 25 de puncte.

Gazdele au deschis scorul în minutul 9, după un şut frumos al lui Tandia, dar scorul final a fost stabilit de Ronaldo Deaconu, omul dorit cu insistenţă de Dinamo, în minutul 70. Mijlocaşul l-a învins pe Râmniceanu cu o execuţie frumoasă, de la marginea careului mare.

VIDEO | SEPSI - CONCORDIA 1-1 (Tandia 9 / Deaconu 70)

ECHIPELE DE START:

SEPSI: Râmniceanu - Martinez, Jure, Viera, Daisuke - Ghinga, Fulop - Oliveira, Tandia, Hamed - Hadnagy
CONCORDIA: Caparco - Patache, Albu, Marc, Bărboianu - Prepeliţă - Cioablă, Cristescu, Deaconu, Bumba - Bud

Min. 90: Final.

Min. 70: GOOOL CONCORDIA! Deaconu restabileşte egalitatea.

Min. 45: Pauză la Ploieşti.

Min. 9: GOOOL SEPSI! Gazdele deschid scorul, după o execuţie frumoasă a lui Tandia.

Min. 1: A început partida.

Gruparea din Sfântu Gheorghe s-a ţinut tare în primele două meciuri din 2018, semn că transferurile realizate în iarnă au adus un plus echipei. Sepsi a pornit la drum în noul an cu o victorie, 1-0 cu ACS Poli Timişoara, iar etapa trecută a pierdut la limită cu Universitatea Craiova, scor 0-1.

Concordia a rămas la fel de modestă ca în prima parte a sezonului, pierzând ambele meciuri în 2018. Ce-i drept, unele foarte grele: 0-2 cu CFR Cluj şi 3-4 cu Dinamo. Meciul dintre cele două echipe, disputat în turul campionatului s-a terminat cu Concordiei, scor 2-1. Pentru ilfoveni au marcat Bumba şi Batin, în timp ce pentru gruparea din Sfântu Gheorghe a punctat Fulop.

viewscnt
Articole similare