Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - FC Voluntari 1-1. Tandia dă lovitura la ultima fază şi păstrează un punct la Sfântu Gheorghe

VIDEO | Sepsi - FC Voluntari 1-1. Tandia dă lovitura la ultima fază şi păstrează un punct la Sfântu Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sf Gheorghe a scos un rezultat de egalitate la ultima fază a meciului disputat pe teren propriu cu FC Voluntari, în etapa a noua a Ligii 1. S-a terminat 1-1, după ce Tandia a egalat în minutul 90+6.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, în care a egalat în minutul 90+6. Oaspeţii au deschis scorul prin Malfleury, în minutul 28. Pentru Sepsi a egalat Tandia, în minutul 90+6.

Sepsi - Voluntari 1-1 (Tandia 90+6'/Malfleury 28')

  • Sepsi: Niczuly - Gabriel De Moura, Diarrassouba, Jovanovic, Sato - Velev, Vaşvari - Drăghici, I. Fulop, Nouvier - Tandia
  • Rezerve: Fejer, A. Rus, Karnitski, Mensah, Hamed, Simonovski, F. Ştefan
     
  • Voluntari: Vâtcă - Ricardinho, Balaur, Zgrablic, A. Vlad - Răuţă, Laidouni - Căpăţână, Belahmeur, I. Gheorghe - Malfleury
  • Rezerve: Petrariu, Bucurică, Oktay, Sesar, Ciucur, Gazde, Tudorie

Min. 90+6: Goool, Sepsi! Tandia dă lovitura în prelungiri şi păstrează un punct la Sfântu Gheorghe.

Min. 88: Ocazie mare pentru FC Voluntari. Acelaşi Malfleury trece din nou pe lângă 2-0.

Min. 68: Ratare Voluntari. Malfleury trece pe lângă 2-0.

Min. 55: Ocazie, Sepsi. Istvan Fulop execută foarte bine o lovitură liberă de la peste 25 de metri, dar Vâtcă are o intervenţie pe măsură şi scoate în corner.

S-a reluat meciul.

Pauză la Sfântu Gheorghe.

Min. 28: Goool, Voluntari! Malfleury deschide scorul în minutul 28, după ce se demarcă perfect şi interceptează o pasă bună a lui Abdelhak, apoi îl execută pe Vâtcă.

Min. 12: Ratare imensă, FC Voluntari. Geoffrey Malfleury a luftat din câţiva metri, cu poarta goală.

Min. 4: Ocazie, Sepsi. Tandia are o prima tentativă de a marca, însă şutul său de la aproximativ 25 de metri nu-i pune probleme lui Vâtcă.

Min. 1: A început partida de la Sfântu Gheorghe. În cazul unui succes al gazdelor, vom avea un nou lider în Liga 1.


Cu un management foarte bun şi un joc plăcut, Sepsi a ajuns pe podiumul Ligii 1 şi aşteaptă încrezătoare partida de pe Stadionul Muncipal contra ultimei clasate, FC Voluntari. Gruparea pregătită de Eugen Neagoe este cea mai bună echipă din Liga 1 pe teren propriu. Sepsi Sf Gheorghe are mai puţine puncte câştigate acasă decât Gaz Metan, dar şi două meciuri în minus.

  • LIVE  | Sepsi Sf Gheorghe - FC Voluntari vineri, de la ora 18:00, la Telekom Sport 1

În cele trei partide disputate pe Stadionul Muncipal, Sepsi a bifat trei victorii, a marcat cinci goluri şi nu a încasat nici măcar un gol. FC Voluntari pe de altă parte, are un singur punct obţinut în deplasare şi un singur gol marcat, chiar în prima etapă în Ştefan cel Mare.

Elevii lui Todoran au legat în sfârşit două meciuri bune în acest sezon: egalul de la Giurgiu cu Astra şi partida de pe teren propriu cu Iaşiul lui Stoican. Chiar dacă a pierdut în prelungiri cu formaţia moldoveană, FC Voluntari a arătat în sfârşit ceva mai bine, plusul de viteză din jocul echipei lui Todoran fiind vizibil în special în partea a doua.

  • LIVE  | Sepsi Sf Gheorghe - FC Voluntari vineri, de la ora 18:00, la Telekom Sport 1

La Sfântu Gheorghe, Voluntariul are însă o misune foarte grea. Sepsi lasă puţine spaţii adversarilor şi are o eficacitate de invidiat. Cele două formaţii s-au întâlnit în premieră în 2017, când FC Voluntari s-a impus pe terenul lui Sepsi, cu scorul de 3-0 şi în returul de la Voluntari cu acelaşi scor. În martie şi mai 2018, cele două formaţii s-au întâlnit din nou, de această dată, Sepsi având câştig de cauză.

Sunt încrezător deoarece jocul din a doua repriză cu Poli Iaşi a fost unul pe care ne dorim să îl facem şi în viitor" Dinu Todoran, antrenor FC Voluntari. 

La Sfântu Gheorghe s-a terminat 2-2, dar la Voluntari s-au impus ardelenii cu 2-1 prin reuşitele lui Hamed şi Fulop.

  • LIVE  | Sepsi Sf Gheorghe - FC Voluntari vineri, de la ora 18:00, la Telekom Sport 1

Dacă FC Voluntari nu a câştigat niciunul din ultimele 8 meciuri, Sepsi este neînvisă de trei partide. Ardelenii vin după 3-0 la Chiajna, meci care a dus la demiterea lui Ionuţ Badea de la formaţia ilfoveană.

Afla mai multe despre: sepsi sf gheorgheliga 1fc voluntari 

viewscnt
Articole similare