Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Udinese - Juventus 0-2. Ronaldo a revenit cu gol, parcurs perfect pentru campioană

VIDEO | Udinese - Juventus 0-2. Ronaldo a revenit cu gol, parcurs perfect pentru campioană

Juventus

Comentarii

Campioana en titre şi totodată liderul la zi din Serie A, Juventus Torino, îşi continuă drumul spre cel de-al 35-lea titlu în Serie A şi al optulea la rând. Sâmbătă, de la 19:00, Bătrâna Doamnă întâlneşte Udinese, în deplasare, în etapa cu numărul opt din campionatul Italiei. Meciul se vede în direct la Telekom Sport 3, iar cele mai importante faze se vor regăsi, ca de obicei, şi pe site.

Juventus şi-a continuat parcursul perfect şi în deplasarea de la Udine, acolo unde a câştigat, aşa cum era de aşteptat, fără prea mari probleme. 

Scorul a fost deschis de Dybala, care pare să fie în mare formă după un început mai slab de sezon. În prima repriză a ieşit la rampă şi Cristiano Ronaldo, care a lipsit în Liga Campionilor şi are pe cap şi scandalul în care a fost implicat recent. 

Juventus rămâne pe primul loc cu opt victorii din opt. În schimb, Udinese este pe 15, cu opt puncte. 


Udinese - Juventus 0-2

Min. 37: GOOOL Juventus! Cristiano Ronaldo revine cu gol după absenţa din Liga Campionilor, 0-2 

Min. 34: GOOOL Juventus! Dybala înscrie cu o lovitură de cap, 0-1

Echipele de start

Udinese: Scuffet - Larsen, Troost-Ekong, Nuytinck, Samir - Behrami - Barak, Fofana, Mandragora, De Paul - Lasagna

Juventus: Szczesny - Joao Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Bentancur, Pjanic, Matuidi - Dybala, Mandzukic, Cristiano Ronaldo 


Formaţia antrenată de Massimiliano Allegri defilează în acest sezon, în toate competiţiile. Juventus are nouă victorii din tot atâtea meciuri, dintre care şapte în campionat, şi este lider cu 21 de puncte, la şase puncte avans de vicecampioana Napoli, aflată pe poziţia secundă.

De cealaltă parte, Udinese se află pe locul al 14-lea, cu opt puncte, şi vine după două înfrângeri consecutive în Serie A. Echipa pregătită de tehnicianul spaniol Julio Velazquez a pierdut etapa trecută contra formaţiei Bologna, în deplasare, cu scorul de 2-1, scor cu care cedase şi în faţa lui Lazio, în urmă cu două etape, în deplasare.

După ce s-a odihnit la mijlocul săptămânii, în partida de Liga Campionilor cu Young Boys, fiind suspendat, Cristiano Ronaldo este gata să ofere un nou spectacol în faţa lui Udinese. Starul portughez are doar trei goluri în acest sezon şi caută să micşoreze diferenţa faţă de golgheterul autoritar din Serie A. Atacantul polonez al echipei Genoa, Krzysztof Piatek, este în momentul de faţă cel mai bun marcator, cu opt goluri.

Afla mai multe despre: ronaldojuventusudinese 

viewscnt
Articole similare