Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-3. Cordea dă lovitura în prelungiri

VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-3. Cordea dă lovitura în prelungiri

FCSB

Comentarii

Universitatea Craiova primeşte vizita formaţiei FCSB, azi, de la ora 20:15 pe telekomsport.ro.

VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-3 (Cîmpanu 57, Ivan pen. 13 / Dumiter 17, Şut 39, Cordea 90+1)

Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, M. Constantin, Screciu, Bancu - Ivanov, D. Nistor, Baiaram - Ivan - Koljic, Markovic
  • Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Bălaşa, Căpăţână, Vână, Gustavo, Houri, Câmpanu, Papp
  • FCSB: A. Vlad - Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic - Olaru, Şut, Fl. Tănase - V. Gheorghe, Dumiter, V. Gheorghe
  • Rezerve: Straton, Miron, Haruţ, Budescu, I. Stoica, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, Cordea

Rezumatul partidei

Min 90+5. S-a încheiat partida.

Min 90+1. Gooool FCSB! O pasă spre careul Craiovei este deviată şi ajunge la Cordea, care şutează din prima, din marginea careului, direct în plasa laterală.

Min 75. Bară FCSB! Oaidă intră în careu şi şutează din unghi, însă loveşte stâlpul porţii lui Pigliacelli, iar mingea iese din joc.

Min 59. Un nou contraatac al Craiovei îl găseşte pe Ivan în marginea careului, iar ”tricolorul” încearcă să reia din prima, dar trimite peste.

Min 57. Goool Craiova! Oltenii pleacă pe contraatac, Nistor avansează în partea dreaptă, îl găseşte pe Cîmpanu în centru, iar acesta trimite printre picioarele lui Andrei Vlad.

Min 50. Andrei Ivan reia cu capul în urma unui corner, dar încercarea se duce direct spre Vlad, care reuşeşte să prindă.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 39. Gooool FCSB! Şut tranformă centrarea şutată trimisă de Tănase.

Penalty-ul + primele două goluri

Min 17. Goool FCSB! Dumiter restabileşte egalitatea cu o lovitură de cap, în urma unui corner care trecuse iniţial de zona periculoasă.

Min 13. Goool Craiova! Ivan transformă penalty-ul cu uşurinţă.

Min 12. Penalty pentru Craiova! Oltenii obţin o lovitură de la 11 metri, în urma unui fault al lui Cristea asupra lui Koljic.

Min 1. A început partida.


FCSB este pe locul 2 în Liga I, cu 34 de puncte. În timp ce, Universitatea Craiova este pe locul 3, 28 de puncte. Oltenii au nevoie de puncte pentru a se păstra în topul clasamentului. Oltenii vin după două înfrângeri consecutive. A pierdut 1-0 cu Farul Constanţa şi 3-2 cu FC Argeş. Roş-albaştrii o duc mai bine. Echipa nu a mai pierdut in 29 august, cu CFR Cluj, scor 4-1.

Suporterii vor fi prezenţi la meci! Ultimele veşti

"Veste excelentă înaintea duelului cu FCSB: suporterii care vor participa la derby-ul din această seară nu mai sunt nevoiţi să plece acasă la pauza meciului şi pot asista la întreaga partidă. Facem un apel către toţi suporterii noştri să păstreze OBLIGATORIU biletul la meci până în momentul în care ajung acasă, după finalul partidei. De asemenea, la acest meci trebuie să se respecte distanţarea socială în arenă, cu o capacitate de 30 la sută, conform legilor în vigoare", a precizat clubul oltean.

Meciul este programat duminică, de la ora 20.15, în etapa a XVII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor şi, iniţial, fanii ar fi trebuit să plece acasă la ora 21.00, conform noilor reguli sanitare adoptate de autorităţi.

NEWS ALERT | Suporterii pot urmări până la final meciul CS Universitatea Craiova - FCSB!

Afla mai multe despre: universitatea craiovafcsbsuporteri 

viewscnt
Articole similare