Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul - Astra 1-1. Elevii lui Hagi se trezesc prea târziu, iar Mulţescu îşi confirmă startul bun pe banca giurgiuvenilor

VIDEO | Viitorul - Astra 1-1. Elevii lui Hagi se trezesc prea târziu, iar Mulţescu îşi confirmă startul bun pe banca giurgiuvenilor

Superliga

Comentarii

Viitorul Constanţa a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1, contra echipei Astra Giurgiu, în etapa a opta a play-off-ului Ligii 1. Anatole Abang a deschis scorul rapid pentru oaspeţi, dar Denis Drăguş a restabilit egalitatea cu un sfert de oră înainte de final.

Nici n-a început bine meciul, că atacantul camerunez Abang s-a strecurat în careul Viitorului şi l-a învins pe Cojocaru. Era minutul 3, iar tabela se schimba pentru prima oară, scor care s-a menţinut mai bine de o oră. Singurele ocazii ale Viitorului, în prima parte, i-au aparţinut lui Ianis (21', 24'), pentru ca în repriza secundă raportul oportunităţilor de gol să fie 5-0 în favoarea elevilor lui Hagi. Drăguş a egalat în minutul 76, din apropiere, iar zece minute mai târziu Ganea a avut un şut senzaţional, dar răspunsul lui Iliev a fost pe măsură.

În final, Măţan a lovit bara cu o lovitură de cap, după ce, cu câteva minute înainte, fâşneţul mijlocaş ofensiv fusese bruscat în careu de Balaure, dar Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continue.

Se termină 1-1, iar Astra ajunge la patru meciuri fără înfrângere şi se menţine pe locul 4, cu 33 de puncte, la un punct avans de trupa lui Hagi.

VIDEO | Viitorul - Astra 1-1 (Drăguş 76'/Abang 3')

FC Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ghiţă (Hodorogea ’65), De Nooijer, Cr. Ganea – Ciobanu (Lima ’46), Cicâldău, Vînă - I. Hagi – Gavra (Drăguş ’46), Măţan. Antrenor: Gheorghe Hagi

Astra Giurgiu: Iliev - Bejan, Polczak, Erico – Butean (Balaure ’34), Seto, Dandea, Radunovic - Stan, Abang (Vera ‘90+1), Fl. Matei (Buş ’89). Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Min. 90+3: Bară Viitorul! Măţan nimereşte bara cu o lovitură de cap, după o centrare trimisă de Cicâldău.

Min. 85: Gazdele solicită o lovitură de la 11 metri, după o intervenţie a lui Balaure asupra lui Măţan.

Min. 85: Şut senzaţional al lui Ganea, însă Iliev are o intervenţie pe măsură.

Min. 76: Gooooooooooooool, Viitorul! Drăguş restabileşte egalitatea, din apropiere, după ce Iliev nu reuşeşte să reţină, în primă fază, mingea şutată de Măţan.

Min. 74. Ocazie Viitorul! Cicâldău finalizează slab, după o acţiune frumoasă în flancul stâng.

Min. 60: Primul sfert de oră al părţii secunde, sărac în faze de poartă. Singura ocazie a aparţinut Viitorului, însă Hagi n-a reuşit să ajungă la diagonala lui Ganea.

Pauză la Ovidiu, după o primă repriză foarte disputată, cu ocazii şi de-o parte, şi de cealaltă.

Min. 24: O nouă şansă pentru Ianis, care şutează bine de la marginea careului de 16 metri, însă mingea trece puţin peste poarta lui Iliev.

Min. 21: Ocazie mare irosită de Ianis Hagi! Pus în poziţie ideală de Gavra, fiul "Regelui" face o preluare mult prea largă şi apoi şutează peste poartă.

Min. 19: Ratare a lui Abang! Atacantul camerunez l-a driblat pe Ghiţă şi a intrat în centru, dar a fost blocat de Vînă în momentul şutului.

Min. 17: Ritm bun de joc până acum, cu două echipe care pasează mult.

Min 3. GOOOL, Astra! Abang deschide scorul cu un şut din apropiere


Ultimele două campioane ale României vor fi faţă în faţă într-un meci extrem de important pentru configuraţia finală a clasamentului. Ambele formaţii trag în continuare cu şanse la ocuparea ultimului loc pe podium, obiectiv perfect realizabil ţinând cont de programul ultimelor trei runde, în care CS U Craiova are meciuri cu primele două clasate, dar şi o deplasare complicată la Iaşi.

Cele două echipe sunt în luptă şi pentru ultimul loc care asigură calificarea în Europa League, chiar dacă cel puţin deocamdată Astra nu a obţinut licenţa UEFA. Giurgiuvenii sunt convinşi că-şi vor găsi dreptatea la TAS şi vor putea reprezenta România în ediţia viitoare a Europa League, dacă îşi vor câştiga acest drept pe teren.
 

  • Viitorul - Astra e LIVE pe Telekom Sport 1, vineri, de la 20:45. Golurile şi cele mai importante faze se văd în timp real pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: viitorulastraliga 1play-off 

viewscnt
Articole similare