Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Villarreal - Real Madrid 2-2. Santi Cazorla a fost omul meciului în faţa campioanei Europei

VIDEO | Villarreal - Real Madrid 2-2. Santi Cazorla a fost omul meciului în faţa campioanei Europei

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a remizat, joi seară, în deplasare, scor 2-2 (2-1), în faţa echipei Villarreal, în runda a 17-a din campionatul Spaniei.

Santi Cazorla a fost omul meciului. Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a deschis scorul, în minutul 4, şi a închis tabela, după ce "galacticii" reuşiseră să întoarcă scorul în prima parte. Karim Benzema a restabilit egalitatea, în minutul 7, iar Varane a făcut 2-1 pentru Real Madrid, în minutul 20. Avea să fie, totuşi, seara lui Santi Cazorla, care a reuşit dubla în minutul 82 şi a păstrat un punct pe El Madrigal.

În urma acestei remize, Real Madrid rămâne pe locul al patrulea, cu 30 de puncte, în timp ce Villarreal se află abia locul al 17-lea, cu 16 puncte.

VIDEO | Villarreal - Real Madrid 2-2 (Cazorla 4', 82'/Benzema 7', Varane 20')

Echipele de start:

Villarreal: S. Asenjo - Layun, Alvaro, Ruiz, J. Costa (C), Fuego (Trigueros 82') - Caseres (Ekambi 46'), Fornals, Cazorla - Chukwueze, Moreno (Bacca 68'). Antrenor: Luis Garcia.
Rezerve: Andres Fernandez - F. Mori, Bacca, Trigueros, Pedraza, Toko Ekambi, Morlanes.

Real Madrid: Courtois - Carvajal, S. Ramos (C), Varane, Marcelo - Modric (F. Valverde 64'), Kroos (Vinicius 86'), Casemiro - L. Vazquez, Benzema, Bale (Isco 46'). Antrenor: Santiago Solari.
Rezerve: K. Navas - Nacho, F. Valverde, Isco, Reguilon, D. Ceballos, Vinicius Jr.


Final.

Min. 82: Gol Villarreal! Santi Cazorla reuşeşte dubla, cu o lovitură de cap, şi restabileşte egalitatea.

Min. 46: S-a reluat jocul.

Pauză pe El Madrigal.

Min. 20: Gol Real Madrid! Raphael Varane o aduce în avantaj pe echipa antrenată de Santiago Solari. Fundaşul francez a marcat, la fel ca Benzema, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Toni Kroos.

Min. 7: Gol Real Madrid! Karim Benzema restabileşte rapid egalitatea cu o lovitură de cap.

Min. 4: Gol Villarreal! Santi Cazorla deschide scorul pentru Villarreal, cu un şut plasat din partea stângă, la colţul lung.

Min. 1: A început meciul.


Antrenorul Realului a refuzat să discute despre plecări şi sosiri, anunţând totodată că toţi jucătorii săi sunt mulţumiţi la club şi gata să ofere noi satisfacţii fanilor şi în acest an: ”Abia a început anul, am fost concentraţi pe Mondialul Cluburilor. Nu mă gândesc decât la ceea ce avem de făcut acum, la partida cu Villarreal. Suntem implicaţi în meciul de mâine şi toţi aceşti jucători sunt parte a lotului nostru. Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre strategia de transferuri, din punctul meu de vedere este o situaţie privată. Isco este un fotbalist senzaţional. Toţi jucătorii se simt bine aici şi mulţumiţi. Ne vor aduce multe satisfacţii şi de aici încolo. Inclusiv Keylor Navas şi Isco. Abia ce au câştigat încă un trofeu important alături de Real Madrid, iar ceea ce ne preocupă acum este să începem bine anul, cu ambiţie şi entuziasm pentru a ne ridica la nivelul de care avem nevoie pentru a fi competitivi în toate cele trei competiţii în care suntem implicaţi” a declarat Santiago Solari în conferinţa de presă susţinută înainte de meciul cu Villareal de joi.

  • LIVE VIDEO | Villarreal - Real Madrid joi de la 22:30 la Telekom Sport 1

Legat de meciul cu Villarreal, Solari a mărturisit: ”Un adversar valoros şi serios, care joacă foarte bine pe teren propriu şi care acum are un nou antrenor. Încercăm să schimbăm din mers ceea ce nu a mers bine până acum şi sper să reuşim. Avem energie şi entuziasm şi asta ne poate ajuta” a mai spus tehnicianul argentinian.

  • LIVE VIDEO | Villarreal - Real Madrid joi de la 22:30 la Telekom Sport 1

Real Madrid merge la Villarreal pe El Madrigal, acolo unde anul trecut nu a reuşit să câştige. Los Blancos au remizat în returul ediţiei trecute de campionat, 2-2 contra ”Submarinului Galben”, după ce în tur pierduseră partida de pe teren propriu. Ultima victorie pe terenul lui Villarreal a obţinut-o Real Madrid în februarie 2017, scor 3-2. Pentru acest meci, Solari nu îi are la dispoziţie pe Marco Asensio (accidentat la coapsă), Mariano Diaz (accidentare la spate), Marcos Llorente şi Nacho Fernandez. Gazdele nu se vor baza pe Manu Ittura şi Mario Gomez (suspendat).

  • LIVE VIDEO | Villarreal - Real Madrid joi de la 22:30 la Telekom Sport 1

Villarreal s-a despărţit de tehnicianul Javier Calleja care a lăsat echipa pe locul 18 în campionat. ”Submarinul” are o singură victorie în ultimele 5 partide de campionat şi doar 3 victorii în tot sezonul. Real Madrid e pe patru în La Liga cu un meci mai puţin disputat decât Sevilla, Atletico şi FC Barcelona. Partida cu Villarreal este o restanţă a campionatului spaniol, pentru că Real Madrid a trebuit să evolueze la Campăionatul Mondial al Cluburilor, o competiţie pe care gruparea blanco a şi câştigat-o.

Formaţii probabile:

Villarreal: Asenjo - Llambrich, Alvaro, Funes, Costa - Chukwueze, Caseres, Trigueros, Fornals, Cazorola - Gerard 

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Modric, Casemiro - Lucas Vazquez, Benzema, Bale

Afla mai multe despre: real madridvillarrealtelekom sportsantiago solarila liga 

viewscnt
Articole similare