Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool, debut în forţă în noul sezon de Premier League. De ce surpriză a avut parte Jurgen Klopp la revenirea pe Anfield

Liverpool, debut în forţă în noul sezon de Premier League. De ce surpriză a avut parte Jurgen Klopp la revenirea pe Anfieldgalerie foto

Liverpool

Comentarii

Liverpool a câştigat primul meci al noului sezon din Premier League. Pe Anfield Road, trupa lui Klopp s-a impus cu scorul de 4-1 în faţa lui Norwich.

Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Divock Origi şi un autogol au făcut diferenţa în favoarea ”cormoranilor” în meciul de debut al sezonului 2019-2020 din Premier League. Pentru Norwich City a punctat finlandezul Teemu Pukki.

Campioana Europei a început primul meci al sezonului în următoarea formulă de joc: Alisson - Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Andrew Robertson - Jordan Henderson, Fabinho, Georginio Wijnaldum - Mohamed Salah, Divock Origi, Roberto Firmino.

  •  Trăieşte experienţe LIVE în cele mai tari competiţii din lume. Ia-ţi acum pachetul Telekom Sport +

Fanii i-au pregătit o surpriză lui Jurgen Klopp. Unul dintre bannerele celebre ale fanilor lui Liverpool primeşte acum şi chipul antrenorului german. El se alătură legendarilor Shankly, Paisely, Fagan, Dalglish sau Rafa Benitez.

Pentru Liverpool, victoria a fost detaliul cel mai plăcut al serii. Portarul Alisson a ”adus” veştile proaste! S-a accidentat, iar pentru moment situaţia sa este incertă. În cursul zilei de duminică se vor efectua primele teste medicale: ”A simţit ceva la gleznă, nu arată prea bine” a confirmat şi Klopp la finalul meciului.

Afla mai multe despre: liverpoolklopppremier league 

viewscnt
Articole similare