Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool - Manchester City. Duel englezesc în "sferturile" Ligii Campionilor

Liverpool - Manchester City. Duel englezesc în "sferturile" Ligii Campionilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Liverpool - Manchester City Liga Campionilor 04.04.2018. Singurele echipe din Premier League rămase în competiţie se întâlnesc între ele în faza sferturilor de finală.

Ponturi pariuri Liverpool - Manchester City Liga Campionilor 04.04.2018

Liverpool a mai jucat de 13 ori în sferturile de finală ale cupelor europene şi s-a calificat mai departe în nouă cazuri. Cormoranii sunt neînvinşi pe teren propriu în acest sezon de UEFA Champions League. Au fost două victorii şi o remiză în faza grupelor, plus încă o remiză în optimile de finală. Deşi Manchester City este echipa momentului în Premier League, cormoranii au reuşit să câştige 5 din ultimele 8 dueluri cu cetăţenii. City s-a impus de două ori, iar un al treilea meci s-a terminat la egalitate. În actualul sezon, City s-a impus cu 5-0 pe teren propriu, iar Liverpool a câştigat cu 4-3 pe Anfield. Jurgen Klopp are şi el un palmares pozitiv cu Pep Guardiola. Cei doi manageri s-au înfruntat de 12 ori până acum, iar neamţul s-a impus de şase ori. Guardiola a câştigat cinci dueluri, iar un alt meci s-a terminat la egalitate.

Cele mai bune cote sunt şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri Liverpool - Manchester City Liga Campionilor 04.04.2018

Manchester City s-a calificat doar pentru a doua oară în sferturile de finală UEFA Champions League. Precedentul a fost în sezonul 2015-2016, când a trecut de PSG cu scorul general de 3-2. Cetăţenii au avut cinci victorii consecutive în faza grupelor, înainte să piardă cu Şahtior, scor 1-2. În optimi, echipa de pe City of Manchester a trecut de FC Basel, după 4-0 în deplasare şi 1-2 pe teren propriu. City are titlul ca şi asigurat în Premier League, unde are un avans de 16 puncte faţă de principala urmăritoare, Manchester United. Echipa lui Pep Guardiola şi-a trecut deja un trofeu în palmares în acest sezon. A câştigat Cupa Ligii Angliei, după o finală fără istoric în faţa lui Arsenal. 3-0 a arătat tabela la final.

Echipele probabile

Liverpool (4-3-3): Karius - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain - Salah, Firmino, Mané

Absenţi: Gomez, Lallana (incerţi), Brewster

Man. City (4-3-3): Ederson - Walker, Otamendi, Kompany, Laporte - De Bruyne, Fernandinho, D Silva - Sterling, Jesus, Sané
Absenţi: Delph, Agüero (incerţi), Mendy

Pronostic: GG @ 1.59

Afla mai multe despre: liverpoolman cityliga campionilorponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare