Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool poate da lovitura pe piaţa transferurilor! Mijlocaşul dorit de Real şi Barca vrea pe Anfield

Liverpool poate da lovitura pe piaţa transferurilor! Mijlocaşul dorit de Real şi Barca vrea pe Anfield

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp s-ar putea alege cu un super mijlocaş pentru stagiunea viitoare, anunţă presa spaniolă.

Fabian Ruiz, mijlocaşul spaniol de la Napoli, poate pleca în această vară din Serie A, cu direcţia Premier League.

Fotbalistul dorit de giganţii Spaniei, Real Madrid şi FC Barcelona, este dorit de Jurgen Klopp la Liverpool, iar Napoli nu pare să se mai opună plecării sale.

Considerat unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Serie A, Ruiz s-ar plia perfect pe ceea ce vrea Klopp la Liverpool. Ţinând cont de problemele financiare cauzate de pandemia de coronavirus, Napoli este dispusă să negocieze cu Liverpool transferul jucătorului, anunţă Fichajes.com. Asta în condiţiile în care Barcelona sau Real Madrid au ieşit pentru moment din cursa pentru semnătura jucătorului, din motive diferite.

Fabian Ruiz are 25 de ani şi o cotă de piaţă de 44 de milioane de euro. Fotbalistul crescut de Betis Sevilla a jucat 35 de meciuri în acest sezon, a marcat trei goluri şi a oferit o pasă decisivă. De când a ajuns la Napoli, Fabian a bifat 121 de meciuri pentru gruparea italiană şi a marcat 14 goluri. Fotbalist polivalent şi extrem de inteligent, Fabian Ruiz este dorit pe Anfield Road de Jurgen Klopp, anunţă sursa citată şi ar fi tentat de un transfer în Anglia.

Afla mai multe despre: fabian ruizliverpooljurgen klopp 

viewscnt
Articole similare