Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool, primul pas greşit în Premier League! Seria de victorii a cormoranilor a fost oprită pe Old Trafford

Liverpool, primul pas greşit în Premier League! Seria de victorii a cormoranilor a fost oprită pe Old Trafford

Premier League

Comentarii

Echipa antrenată de Klopp a remizat în derbyul cu Manchester United, scor 1-1 şi are acum doar şase puncte avans faţă de rivala Manchester City.

După opt victorii consecutive, Liverpool a obţinut doar un punct în faţa trupei antrenate de Solskjaer, care avea doar două victorii în primele opt runde ale acestui campionat. Un eventual succes pentru Rashford & Co i-ar fi dus pe diavoli până pe poziţia a opta la cinci lungimi de un loc de Champions League. Rashford a deschis scorul pentru United în minutul 36 după ce faza a fost analizată cu ajutorul tehnologiei VAR.

Centralul Martin Atkinson a validat reuşita în ciuda protestelor oaspeţilor care au acuzat un fault în jumătatea adversă cu doar câteva momente înainte ca vârful naţionalei engleze să înscrie. Iar fotbaliştii liderului din Anglia au reacţionat din nou pe final de repriză când reuşita egalizatoare a lui Mane a fost anulată pentru un henţ. Până la urmă, rezerva Lallana a marcat în minutul 85 şi Liverpool a evitat eşecul. A fost doar primul derby pentru Henderson & Co din perioada următoare. Tottenham şi Arsenal sunt viitoarele adversare ale formaţiei de pe Anfield Road. 

Afla mai multe despre: liverpoolmanchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare