Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool pune banii pe masă! 90 de milioane de euro pentru un jucător de la Barcelona. Klopp s-a îndrăgostit de el

Liverpool pune banii pe masă! 90 de milioane de euro pentru un jucător de la Barcelona. Klopp s-a îndrăgostit de elgalerie foto

Liverpool

Comentarii

În plină pandemie de coronavirus, Liverpool se gândeşte la perioada de transferuri. Spaniolii de la Sport au anunţat interesul "cormoranilor" pentru un jucător de la Barcelona, de care Jurgen Klopp s-a îndrăgostit iremediabil.

Ousmane Dembele a jucat un singur sezon în tricoul lui Borussia Dortmund. În 2016 a fost cumpărat pentru 15 milioane de euro de la Rennes, iar vara următoare nemţii l-au vândut cu 125 la FC Barcelona, dar perioada petrecută de francez la Dortmund l-a impresionat pe Jurgen Klopp, iar de atunci tehnicianul lui Liverpool este un fan declarat al lui Dembele. 

Iar oficialii lui Liverpool au luat aminte de preferinţele lui Klopp, care îl consideră pe Dembele o soluţie pentru atac şi deja au pregătit 90 de milioane de euro pentru transferul jucătorului de la Barcelona, susţine sursa citată, chiar dacă clubul catalan nu vrea să îl vândă în vară. 

Ousmane Dembele la Liverpool! Cum se poate realiza transferul 

Chiar dacă Dembele este "de sticlă", având un istoric îmbelşugat de accidentări, el este văzut în continuare ca un mare talent la Barcelona şi un jucător pe care clubul catalan se va baza. Cu toate acestea, transferul fotbalistului în vârstă de 22 de ani la Liverpool nu este exclus. 

Având în vedere problemele economice pe care le va avea clubul din cauza crizei provocate de coronavirus, Barca ia în calcul vânzarea unor fotbalişti în vară pentru a echilibra bugetul. Astfel, cum Dembele nu s-a dovedit a fi un jucător constant, există posibilitatea ca oferta pe care o va face Liverpool să fie acceptată, realizându-se aşadar un nou transfer pe această axă, după plecările lui Suarez şi Coutinho de la Liverpool la Barcelona. 

Cotat la 70 de milioane de euro în prezent, Ousmane Dembele este accidentat grav şi nu va mai juca în acest sezon, chiar dacă campionatul în LaLiga nu se va termina la data stabilită iniţial. În tricoul blaugrana, Dembele are 74 de prezenţe, 19 goluri şi 17 assist-uri. 

Afla mai multe despre: transfer liverpoolousmane dembele 

viewscnt
Articole similare