Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool vrea să transfere de la Real Madrid! Klopp îşi rezolvă marea problemă cu un fotbalist de pe "Bernabeu"

Liverpool vrea să transfere de la Real Madrid! Klopp îşi rezolvă marea problemă cu un fotbalist de pe "Bernabeu"

Liverpool

Comentarii

Liverpool are mare nevoie de un fundaş central după accidentările zona centrală a defensivei, în frunte cu Virgil van Dijk, iar Jurgen Klopp a pus ochii pe un fotbalist de la Real Madrid.

"Cormoranii" au un sezon prost, fiind la şapte puncte în spatele liderului Manchester City în Premier League, deşi actuala stagiune a început bine pentru Liverpool. Accidentările şi lipsa soluţiilor de top au dus trupa lui Klopp departe de titlu, însă antrenorul german nu stă cu mâinile în sân.

Site-ul fichajes.net scrie că Jurgen Klopp le-a cerut şefilor lui Liverpool să-l transfere pe Eder Militao (23 de ani), fundaşul central de la Real Madrid folosit prea puţin de Zinedine Zidane. Aducerea lui Militao pe Anfield n-ar trebui să fie foarte grea pentru şefii lui Liverpool, având în vedere că fundaşul nu intră în planuriel lui Zinedine Zidane. Klopp l-a vrut pe Militao şi sezonul trecut.

Sursa citată scrie că, de partea sa, Militao ar fi încântat de o schimbare a peisajului, având în vedere că nu joacă sub comanda lui "Zizou".



În plus, se pare că până să se ajungă la varianta Militao, Klopp le-a cerut şefilor lui Liverpool să-i aducă pe Neven Subotic sau Sokratis, fotbalişti cu care a lucrat la Dortmund. Soluţii refuzate, însă, de conducerea echipei engleze.

Afla mai multe despre: liverpooltransfermilitaoklopp 

viewscnt
Articole similare