Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu îndeamnă la concentrare după victoria răsunătoare cu ŢSKA Sofia: ”Sună frumos, dar calificarea nu este jucată!”

Liviu Ciobotariu îndeamnă la concentrare după victoria răsunătoare cu ŢSKA Sofia: ”Sună frumos, dar calificarea nu este jucată!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul celor de la Sepsi, Liviu Ciobotariu (52 de ani), a tras concluziile după victoria incredibilă reuşită la Sofia, contra lui ŢSKA.

Sepsi OSK a învins joi seara, în deplasare, echipa bulgară ŢSKA Sofia, soor 2-0, într-un meci contând pentru prima manşă din turul al doilea de calificare din Conference League.

Golurile partidei ce a avut loc la Sofia au fost marcate de Rondon (68) şi Varga (81).

Liviu Ciobotariu rămâne calm după victoria lui Sepsi din Bulgaria: ”Este o veche problemă de-a noastră”

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a fost mulţumit de rezultatul înregistrat, dar a cerut concentrare pentru retur, deoarece calificarea nu este încă rezolvată.

De asemenea, antrenorul covăsnenilor a punctat şi aspecte ale jocului echipei sale care ar trebui remediate.

"Un joc greu, am întâlnit o echipă foarte bună, cu un sistem care ne-a pus în dificultate în anumite momente. Mă bucur că am reuşit să câştigăm, dar trebuie să fim atenţi pentru meciul de la Sfântu Gheorghe. Calificarea nu este jucată!

În prima repriză, am avut 3-4 contraatacuri foarte bune, ne-am surprins adversarul. Dar n-am reuşit să şutăm la poartă, este o veche problemă de-a noastră care trebuie remediată cât mai curând. Ne-am apărat foarte bine, i-am blocat în benzi.

În repriza a doua, cred că am controlat jocul. Sunt mulţumit şi de defensivă, şi de atac. Sunt foarte mulţumit de jucătorii care au intrat pe parcursul meciului, pentru că au făcut diferenţa. Există concurenţă pe posturi, jucătorii vor să joace şi apar realizările.

Sună frumos, dar a fost doar prima manşă. Repet, trebuie să fim foarte atenţi. S-a văzut munca noastră în pregătire pe faza defensivă, avem patru meciuri oficiale în care nu am primit gol. În plus, am lucrat mai mult atacul poziţional şi contraatacul şi asta s-a văzut azi", a declarat Ciobotariu.

În urma acestui rezultat fantastic, Sepsi aşteaptă fără mari emoţii returul de săptămâna viitoare, de la Sfântu Gheorghe.

Afla mai multe despre: sepsiliviu ciobotariuconference league 

viewscnt
Articole similare