Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a sunat imediat pe Mihai Rotaru după ce l-a auzit! "De ce să mă supere? Eu asta i-am spus"

Gigi Becali l-a sunat imediat pe Mihai Rotaru după ce l-a auzit! "De ce să mă supere? Eu asta i-am spus"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, şi acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, au vorbit la telefon, după oferta lansată de conducătorul echipei din Oltenia pentru Darius Olaru.

Gigi Becali şi Mihai Rotaru au lămurit situaţia apărută între FCSB şi Universitatea Craiova

Două dintre echipele puternice ale Superligii au făcut schimb de amabilităţi în ultimele zile. După ce Gigi Becali a spus că Universitatea Craiova e singura echipă cu jucători pe care ar da cel puţin un milion de euro, Mihai Rotaru a venit cu replica. 

Afaceristul a făcut public o ofertă de două milioane de euro pentru Darius Olaru, pentru a-l aduce de la FCSB, iar Gigi Becali s-a simţit încântat de interesul pentru fotbalistul său. 

"De ce să mă supere? Eu am spus aşa şi după am vorbit cu el. Eu am spus că are jucători la echipă pe care aş da trei milioane, fiecare câte un milion, iar el a spus că din respect a dublat miza. De ce să mă supăr? Mă mândresc. Dacă un jucător are ofetă de două milioane de euro, îi cresc acum. De la 5 milioane de euro, îl fac de 8 milioane de euro. 

Eu i-am spus <<Mihai, trebuie să vedem principiile vieţii>>. Dacă eu am o marfă şi costă 2 milioane şi am ofertă de 2 milioane... Orice, o masă, un televizor, o casă, orice, dacă în patrimoniul meu am o marfă cu ofertă de 2 milioane, mă bucur. 

Noţiunea banilor n-am pierdut-o niciodată şi nu mi-am bătut joc de bani, că aşa puteam să iau şi eu avioane de 40 de milioane de euro. N-am fost nici zgârcit, am fost chiar boier în privinţa milosteniei. Chiar ştiu ce înseamnă două milioane. 

El (n.r. - Mihai Rotaru) chiar a fost cavaler. El n-a spus că face ofertă de 1 milion, că şi jucătorii lui, Ivan, Baiaram, Markovic, sunt de aceeaşi valoare, iar el a spus că face de 2 milioane. Cum să mă supăr? El chiar a fost elegant", a declarat Gigi Becali pentru Orange Sport. 

Andrei Ivan, Ştefan Baiaram şi Jovan Markovic sunt fotbaliştii evidenţiaţi de Gigi Becali din lotul Universităţii Craiova

Afla mai multe despre: gigi becalimihai rotarufcsb universitatea craiovatransferuri fcsb universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare