Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu le-a pus gând rău „câinilor” la primul meci din Liga I: „Dacă putem, le dăm 9 goluri!”

Liviu Ciobotariu le-a pus gând rău „câinilor” la primul meci din Liga I: „Dacă putem, le dăm 9 goluri!”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari se va duela, mâine, cu Dinamo în prima etapă din Liga I, de la ora 20:30.

Meciul va putea fi urmărit pe Telekom Sport şi telekomsport.ro. 

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, a vorbit despre duelul cu Dinamo de mâine şi a recunoscut că le-a fost greu să obţină informaţii despre „câini” având în vedere haos-ul de la echipa şi multiplele schimbări din lot.

„Întâlnim o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc, care are în spate nişte suporteri fantastici. Ne dorim să începem cu dreptul. Va fi un meci disputat, e clar. Avem un avantaj pentru că noi ne-am păstrat în proporţie foarte mare lotul de anul trecut. 

„Aş fi preferat să avem mai multe informaţii despre ei”

A fost dificil să luăm informaţii despre adversar, pentru că ei n-au jucat niciun meci amical, în afară de cel cu Galatasaray, unde a fost alt antrenor, alt sistem de joc, altă echipă. Nu avem foarte multe imagini video cu adversarul nostru. 

Nu ne rămâne decât să ne respectăm principiile de joc. Evident, aş fi preferat să avem mai multe informaţii despre ei. Sincer, nu ştiu ce se întâmplă la Dinamo. Şi nu pot să comentez”, a declarat Ciobotariu la conferinţa de presă.

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Dinamo a fost prezent şi tânărul jucător Robert Ion.

„Chiar dacă ei au probleme, noi intrăm pe teren să le dăm cât mai multe goluri”

Întrebat despre obiectivele din noul sezon, Gheorghe a mărturisit: „Vreau să fac un sezon cât mai bun şi să mă întorc cu forţe proaspete la FCSB. Fizic mă simt bine, dar fără ritm de joc nu pot să fiu ca înainte de accidentare. 

Este un meci special, tocmai pentru că vin de la marea rivală. Chiar dacă ei au probleme, noi intrăm pe teren să le dăm cât mai multe goluri, şi 9, dacă putem! Nu ne interesează starea lor de spirit sau problemele lor financiare”.

Robert Ion este mijlocaşul dat în împrumut de FCSB la Voluntari. 

Directorul tehnic al lui Dinamo, neplătit de un an! ”Am zis să îmi dea şi mie măcar două-trei salarii, să trăiesc şi eu!”

Afla mai multe despre: voluntariliviu ciobotariudinamo 

viewscnt
Articole similare