Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Directorul tehnic al lui Dinamo, neplătit de un an! ”Am zis să îmi dea şi mie măcar două-trei salarii, să trăiesc şi eu!”

Directorul tehnic al lui Dinamo, neplătit de un an! ”Am zis să îmi dea şi mie măcar două-trei salarii, să trăiesc şi eu!”

Dinamo București

Comentarii

Cornel Ţălnar, directorul tehnic al lui Dinamo, a dezvăluit că nu a fost plătit de club din august 2020.

Problemele financiare ale lui Dinamo sunt deja bine documentate, însă anumite detalii şocante mai scapă printre degete. Dacă administratorul judiciar a susţinut că a început plăţile către jucători şi angajaţi, Cornel Ţălnar, directorul tehnic din Ştefan cel Mare, dezvăluie că nu a mai fost plătit de aproape un an.

Fostul jucător al lui Dinamo a povestit cum a fost nevoit să se întreţină din surse proprii în ultimele 12 luni şi cum l-a rugat pe Eftimescu, fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Dinamo, să îi dea măcar câteva salarii.

Directorul tehnic al lui Dinamo, neplătit de un an!

”Sunt singurul angajat care, din august anul trecut până la 16 iulie, nu a luat niciun ac, nu un salariu! În aproape 12 luni! Am cheltuit din propriul buzunar, în această perioadă, 18.000 de euro, dar am continuat să îmi fac treaba. Nu am vrut să mă victimizez. I-am spus lui nea Bigi (n.r. – Constantin Eftimescu) să îmi dea şi mie măcar două-trei salarii, să trăiesc şi eu!

La mine, nu a intrat niciun ban! Toţi au luat câte un salariu, două, trei. Sunt foarte puţini care mai au patru-cinci luni restanţe, cei mai mulţi au două luni restanţe. Lumea trebuie să ştie că eu nu am venit la Dinamo să mă îmbogăţesc, ci pentru că iubesc din tot sufletul Dinamo. Sunt de 45 de ani în acest club!”, a spus Ţălnar, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: dinamoinsolvenţă dinamocornel ţălnarddbpchdirector tehnic dinamo 

viewscnt
Articole similare