Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri din vremurile bune ale FCSB-ului: ”Miercurea ieşeam la masă, toţi. Eram un grup”. Cine strângea amenzile şi la ce erau folosiţi banii

Dezvăluiri din vremurile bune ale FCSB-ului: ”Miercurea ieşeam la masă, toţi. Eram un grup”. Cine strângea amenzile şi la ce erau folosiţi banii

FCSB

Comentarii

Adrian Neaga, jucător cu peste 70 de apariţii pentru FCSB, a făcut o serie de dezvăluiri din culisele formaţiei ”roş-albastre”.

Adrian Neaga a petrecut cinci ani la FCSB, în trei perioade diferite, şi a reprezentat clubul de 72 de ori, reuşind 18 goluri şi două pase decisive. Cu formaţia roş-albastră, fosta aripă dreapta a reuşit să ridice Supercupa în 2001 şi titlul în 2005.

Retras de mai bine de şapte ani, fostul jucător din Ghencea a făcut câteva dezvăluiri despre viaţa la FCSB în acea perioadă. Împărţind vestiarul cu jucători precum Dică, Rădoi sau Ogăraru, Neaga a făcut parte din una dintre ultimele echipe ”roş-albastre” care contau în Europa.

Fostul internaţional român a dezvăluit rolul pe care îl avea Mirel Rădoi în vestiar şi felul în care era ţinut unit grupul. Deşi au trecut ani buni de când reprezenta formaţia lui Becali, Neaga îşi aduce aminte cu drag de timpul petrecut în Ghencea.

Dezvăluiri din vremurile bune ale FCSB-ului

”Miercurea ieşeam la masă, toti. Trebuia să bifeze toată lumea. Că beai o bere, că nu beai, trebuia să fii. Pe unii ne mai prindea… Miercurea era antrenamentul de dimineaţă, iar joia după amiază. Rădoi era un lider adevărat, dar, pe lângă el, erau şi alţi lideri în vestiar.

În vestiar, la Mirel, unde se schimba el, în templu, cum intrai, el era primul din stânga, avea o agendă sus. Ajunsesem să ne scriem singuri în agendă. Te duceai, te scriai şi puneai banii pentru amenzi, în funcţie de ce făceai. La finalul săptămânii plăteam masa cu ei, luam faşe, sau ce mai avea nevoie pentru echipă. Eram un grup.

Regret că m-am lăsat prea devreme. Mai puteam juca, dar nu mi-a mai ars să fac recuperarea. M-am lăsat la 32-33 de ani, mai duceam câţiva ani. Ăsta e singurul regret.

Pe Cotroceni, cu Naţional, când am marcat din penalty în minutul 94. Atunci am avut cumpăna carierei. Nu marcasem de mult. Eram apostrofat de galerie. I-am zis lui Mutică la faza aia că dacă marchez mă bucur pe tunel, dacă nu mă duc direct la vestiare, plec până veniţi voi. Cred că nici duş nu mai făceam”, a declarat Adrian Neaga, pentru as.ro.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaadrian neagagigi becali 

viewscnt
Articole similare