Experiențe împreună.
You are here:

Logodnica jucătorului, în lacrimi după ce a descoperit că bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu un coleg: "Mi-aş fi dorit să-mi spună". Sportivul s-a sinucis

Logodnica jucătorului, în lacrimi după ce a descoperit că bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu un coleg: "Mi-aş fi dorit să-mi spună". Sportivul s-a sinucis

Alte sporturi

Comentarii

Shayanna Jenkins, fosta logodnică a jucătorului de fotbal american Aaron Hernandez, decedat în 2017, a comentat cu lacrimi în ochi documentarul Netflix, în urma căruia reiese că sportivul a avut o relaţie cu un alt bărbat.

Documentarul a expus detalii din viaţa privată a fostului jucător al lui New England Patriot, condamnat pentru crimă şi care s-a sinucis în 2017, în celula din închsioare. 

Dennis SanSoucie, fostul coleg al lui Aaron Hernandez din echipa colegiului, a susţinut că cei doi au întreţinut relaţii sexuale, conform TMZ. 

Reacţia în privinţa orientării sexuale a lui Aaron Hernandez a venit din partea fostei logodnice, Shayanna Jenkins: "Nu poţi comenta orientarea sexuală a cuiva în absenţă. Deşi am un copil cu Aaron, încă nu vă pot spune ce simţea el. Dacă el ar fi fost homosexual, mi-aş fi dorit să-mi spună. L-aş fi iubit oricum. Aş fi înţeles, nu ar fi fost o ruşine. Ar fi fost un lucru frumos. Mi-aş fi dorit să pot vorbi cu el despre asta", a declarat fosta logodnică pentru "Good Morning America", în privinţa documentarului "Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez". 

Aaron Hernandez a fost condamnat pentru o crimă comisă în 2015. Jucătorul de fotbal american l-a ucis pe Odin Lloyd, apoi s-a sinucis. 

 

viewscnt
Articole similare