Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lorena Balaci vrea un post în conducerea Craiovei: "Îmi doresc pentru memoria tatălui meu" Cuvinte frumoase pentru noul idol al Băniei

Lorena Balaci vrea un post în conducerea Craiovei: "Îmi doresc pentru memoria tatălui meu" Cuvinte frumoase pentru noul idol al Băniei
Comentarii

Meciul dintre Universitatea Craiova şi Sepsi a fost primul văzut pe "Ion Oblemenco" de Lorena Balaci după decesul tatălui său. Fata lui Ilie Balaci a vorbit după meci despre relaţia specială pe care o are cu noul idol al oltenilor, dar şi despre postul din conducerea clubului pe care doreşte să îl ocupe într-o bună zi.

Alexandru Mitriţă este căpitanul Craiovei şi idolul fanilor din tribune, iar relaţia lui cu Ilie Balaci a fost una extrem de specială, motiv pentru care fotbalistul chiar şi-a făcut un tatuaj în memoria legendei fotbalului românesc. Conform spuselor Lorenei Balaci, "Minunea blondă" îl considera pe Mitriţă unul dintre copiii lui, drept pentru care Lorena îl consideră un frate pe Alex: "I-am spus şi lui, şi la înmormântarea lui tata, că tata a ţinut foarte mult la el şi în continuare ţine la el, că mie nu îmi place să vorbesc de tata la timpul trecut. Mitriţă este unul dintre copiii tatălui meu, este unul dintre fraţii mei. Cred că ăsta ar trebui să fie motto-ul oricărui fotbalist. Exact cum a spus tata, distrează-te pe teren! Ce poate fi mai frumos decât să dai totul din tine pentru meseria pe care ţi-ai ales-o. Îmi doresc foarte mult pentru ei, şi pentru tata un titlu"

Lorena Balaci consideră că, în memoria tatălui său, ar trebui să primească un post de conducere la Craiova: "Îmi doresc pentru memoria tatălui meu ca odată locul meu să fie în fotoliul de preşedinte al Universităţii Craiova"

Afla mai multe despre: lorena balacialexandru mitritauniversitatea craiovailie balaci 

viewscnt
Articole similare