Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lorena Ostase recunoaşte "păcatele" României din primul meci al grupei: "Nu am crezut". Înfrângerea cu Norvegia le-a dat încredere jucătoarelor

Lorena Ostase recunoaşte "păcatele" României din primul meci al grupei: "Nu am crezut". Înfrângerea cu Norvegia le-a dat încredere jucătoarelor

Handbal

Comentarii

Pivotul naţionalei României, Lorena Ostase, a oferit primele reacţii, după înfrângerea suferită cu Norvegia, scor 28-20.

VIDEO România - Norvegia 20-28, la Campionatul European de handbal

Naţionala de handbal feminin a României a încheiat, luni, cu o înfrângere grupa D a CE din Danemarca, în pofida unui joc entuziasmant, scor 20-28 (13-13), cu reprezentativa Norvegiei, şi va începe grupa principală II, cu 0 puncte în clasament.

Ostase a rezumat prestaţia României din cele trei partide ale grupei: "Sunt foarte fericită cu ceea ce a făcut echipa, deoarece, în prima repriză, am făcut o treabă foarte bună. Apoi, în doua, 20 de minute am crezut în noi, portarii au fost fantastici şi nu ştiu ce s-a întâmplat în ultimele 10 minute. Trebuie să învăţăm din acest meci, multe. 

În primul meci nu am crezut în noi, îl al doilea am avut mai multă încredere, iar acum în Grupa Principală vom crede din ce în ce mai mult în noi şi vom face meciuri bune. Ştiu această echipă şi vom câştiga. 

Mă bucur că am făcut o apărare foarte bună, în prima jumătate. În a doua jumătate la fel. Portarii au fost extraordinari, iar noi trebuie să credem în noi fiindcă putem", a declarat Ostase.  

Afla mai multe despre: lorena ostaseromaniaeuro 2020 

viewscnt
Articole similare