Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Los Angeles Lakers şi LeBron James au câştigat prima ediţie a Cupei NBA, în direct şi în exclusivitate pe Orange Sport! Parcurs admirabil pentru surpriza Indiana Pacers

Los Angeles Lakers şi LeBron James au câştigat prima ediţie a Cupei NBA, în direct şi în exclusivitate pe Orange Sport! Parcurs admirabil pentru surpriza Indiana Pacers

NBA

Comentarii

Los Angeles Lakers a învins Indiana Pacers, scor 123-109, sâmbătă, la Las Vegas, şi a câştigat ediţia inaugurală a Cupei NBA.

Los Angeles Lakers şi LeBron James au câştigat prima ediţie a Cupei NBA

Deja cvadruplu campion NBA (2012, 2013, 2016 şi 2020), de patru ori MVP al sezonului regulat şi campion olimpic în 2008 şi 2012, LeBron James şi-a completat imensul palmares la aproape 39 de ani (pe 30 decembrie). 

Aflat la al 21-lea sezon în NBA, superstarul baschetului a reuşit în finală 24 de puncte, în timp ce eroul meciului a fost Anthony Davis, cu 41 de puncte.

Aceasta a fost prima ediţie a Cupei NBA, cu Final 4 jucat pe un teren neutru din Las Vegas, joi (semifinalele) şi sâmbătă. Toate meciurile, cu excepţia finalei, au contat pentru sezonul regulat.

Indiana Pacers a fost surpriza plăcută a competiţiei.  după ce a eliminat în sferturi locul 1 din Conferinţa de Est, Boston Celtics (122-112), iar în semifinale a scos-o din competiţie şi pe ocupanta locului 2, Milwaukee Bucks.

În a doua semifinală din In-Season Tournament, LA Lakers i-au demolat pe New Orleans Pelicans într-un meci fără istorie. 

Pentru prima oară în istorie, NBA a venit cu un format nou, In-Season Tournament, cu scopul de a revitaliza sezonul regular, iar competiţia a fost în direct şi în exclusivitate pe Orange Sport.

Afla mai multe despre: cupa nbain-season tournament nbala lakers nbalebron james 

viewscnt
Articole similare