Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Los Angeles Lakers va juca meciul cinci al finalei NBA, cu Miami Heat, în tricouri dedicate regretatului Kobe Bryant

Los Angeles Lakers va juca meciul cinci al finalei NBA, cu Miami Heat, în tricouri dedicate regretatului Kobe Bryant

Baschet

Comentarii

Jucătorii lui Los Angeles Lakers vor evolua în tricourile dedicate regretatului star Kobe Bryant, vineri, în cel de-al cincilea meci ai finalei cu Miami Heat, la sfârşitul căruia echipa californiană ar putea sărbători câştigarea titlului de campioană a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), primul după o pauză de un deceniu, informează Reuters.

Los Angeles Lakers, care conduce cu 3-1 la victorii în duelul cu Heat, mai are nevoie de un singur succes pentru a egala recordul de 17 titluri NBA, deţinut de formaţia Boston Celtics, pe care va avea ocazia să-l obţină vineri seara. LeBron James şi colegii săi vor evolua în partida a cincea într-un echipament de culoare neagră cu auriu, dedicat lui "Black Mamba", supranumele lui Kobe Bryant, care şi-a pierdut viaţa la începutul acestui an, într-un accident de elicopter.

Jucătorii grupării din Los Angeles intenţionau iniţial să utilizeze echipamentul respectiv în cel de-al şaptelea meci al finalei, dar au decis să-l folosească în jocul de vineri seara, în condiţiile în care mai au nevoie de o singură victorie care să le asigure titlul.

"Înseamnă ceva mai mult decât un echipament. Reprezintă o persoană care a oferit timp de 20 de ani acestei francize sângele său, sudoare şi lacrimi, dedicându-se profesiei sale, atât pe parchet cât şi în afara acestuia, pentru a face ca franciza să fie mândră de el şi viceversa", a declarat LeBron James, actualul lider al lui Lakers.

Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai mari jucători ai generaţie sale, cucerind cinci titluri de campion al NBA în cele două decenii în care a apărat culorile lui Lakers. El a decedat împreună cu fiica sa Gianna şi alte şapte persoane, într-un accident de elicopter produs în luna ianuarie, în apropiere de Los Angeles.

Afla mai multe despre: baschet 

viewscnt
Articole similare