Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Loţi Boloni, dat de gol! Ce urmează pentru el după ce a refuzat oferta FRF. ULTIMA ORĂ

Loţi Boloni, dat de gol! Ce urmează pentru el după ce a refuzat oferta FRF. ULTIMA ORĂ

Echipa națională

Comentarii

Loţi Boloni a fost dorit pe banca naţionalei României ca selecţioner în locul lui Mirel Rădoi, dar după mai multe zile de negocieri a refuzat oferta FRF. Mihai Stoichiţă, directorul tehnic de la Casa Fotbalului, a spus că, probabil, Boloni va organiza o conferinţă de presă pentru a-şi expune varianta în ceea ce priveşte discuţiile şi refuzul său de a prelua naţionala.

Loţi Boloni, dat de gol! Ce urmează pentru el după ce a refuzat oferta FRF. ULTIMA ORĂ

Federaţia Română de Fotbal a găsit înlocuitor pentru Mirel Rădoi, în persoana lui Edi Iordănescu - care urmează să fie prezentat oficial. S-a ajuns la Edi Iordănescu după mai multe refuzuri primite de FRF, din partea lui Hagi, Lucescu Jr., Petrescu sau Loţi Boloni.

Boloni a dat speranţe că poate accepta oferta FRF după ce a venit la Bucureşti pentru negocieri directe, asta după ce a primit vizita lui Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă la Nisa. În cele din urmă, însă, Loţi Boloni a refuzat să preia naţionala din cauza anumitor clauze din contractul propus de la Casa Fotbalului.

La ieşirea de la ultimele discuţii cu Edi Iordănescu, Mihai Stoichiţă a vorbit din nou despre negocierile cu Loţi Boloni şi a spus că, cel mai probabil, antrenorul va organiza o conferinţă de presă pentru a-şi expune propria variantă în ceea ce priveşte discuţiile cu FRF şi refuzul său:

"Loţi probabil că va organiza o conferinţă de presă în care va expune exact punctul de vedere a ceea ce s-a întâmplat. Preşedintele a  fost mereu în contact cu absolut toţi cei care au fost pe această listă. (n.r. - De ce a refuzat Loţi?) Clauzele din contract, probabil", a spus Mihai Stoichiţă, sâmbătă, la ieşirea din sediul FRF.

Edi Iordănescu va fi următorul selecţioner al României. Când va fi prezentat oficial

După discuţii cu mai mulţi tehnicieni, FRF l-a ales pe Edi Iordănescu drept succesorul lui Mirel Rădoi. Sâmbătă, 22 ianuarie, Edi Iordănescu s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă pentru a discuta ultimele detalii ale contractului său şi s-a stabilit că marţi urmează să fie prezentat oficial.

La ieşirea de la discuţii, Edi Iordănescu a fost optimist şi a anunţat că, în mare măsură, este următorul selecţioner al României, aceasta fiind dorinţa sa: "Sunt perspective foarte importante şi e posibil să se materializeze. Vedem. Sunt şanse foarte mari, mai multe detalii vă dă nea Mihai, poziţia Federaţiei contează cel mai mult. Eu tot ce pot să spun e că îmi doresc foarte mult. De-asta sunt aici", a spus Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: loti boloniconferintamihai stoicafrfechipa nationala 

viewscnt
Articole similare