Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lotul României pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi cu Armenia, din preliminariile CM 2022. Surpriză uriaşă pregătită de Rădoi: Ovidiu Popescu, în premieră la naţională

Lotul României pentru meciurile cu  Macedonia de Nord, Germania şi cu Armenia, din preliminariile CM 2022. Surpriză uriaşă pregătită de Rădoi: Ovidiu Popescu, în premieră la naţională

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat lotul pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi cu Armenia, din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022. Selecţionerul României l-a chemat în premieră la naţională pe Ovidiu Popescu.

Mirel Rădoi a anunţat lotul de jucători pe care se va baza la meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi cu Armenia, din preliminariile CM 2022. Selecţionerul naţionalei a pregătit şi o surpriză şi l-a chemat în premieră pe Ovidiu Popescu, cel care a făcut jocuri foarte bune la FCSB, pe postul de fundaş dreapta.

De asemenea, Valentin Mihăilă are şi el şansa să debuteze la echipa naţională, însă aici nu este nicio surpriză, având în vedere forma pe care mijlocaşul de 21 de ani a arătat-o în ultima vreme la Parma.

Lotul României pentru meciurile cu  Macedonia de Nord, Germania şi cu Armenia:

PORTARI: Florin Niţă (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Ionuţ Radu (Inter Milan/Italia, 0/0), David Lazar (Astra, 1/0);

FUNDAŞI: Vasile Mogoş (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuţ Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toşca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheş (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova 17/0);

MIJLOCAŞI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Creţu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoţia, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0);

ATACANŢI: Claudiu Keşeru (Ludogoreţ/Bulgaria, 40/13), George Puşcaş (Reading/Anglia, 20/8).

Lista de rezervă anunţată de Mirel Rădoi: Florin Iacob (UTA Arad 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj 10/1), Adrian Păun (CFR Cluj 0/0), Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova, 1/0), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 7/0).

Când joacă România cu Macedonia, Germania şi Armenia

Naţionala României va debuta în preliminariile CM 2022 contra Macedoiniei de Nord, pe 25 martie. Programul celor trei partide:

  • România – Macedonia de Nord, 25 martie, ora 21:45 (Arena Naţională)
  • România – Germania, 28 martie, ora 21:45 (Arena Naţională)
  • Armenia – România, 31 martie, ora 19:00

România face parte din grupa J în preliminariile CM 2022:

Grupa J:

  • Germania
  • România
  • Islanda
  • Macedonia de Nord
  • Armenia
  • Liechtestein

Mirel Rădoi lipseşte de la debutul României în preliminariile Cupei Mondiale 2022

Din păcate, selecţionerul Mirel Rădoi nu va putea să stea pe bancă la meciul cu Macedonia de Nord. Antrenorul în vârstă de 39 de ani a ieşit pozitivi la testul pentru coronavirus şi este nevoit să stea 14 zile în carantină.

Mai mult, există riscul ca Mirel Rădoi să lipsească şi de la partida cu Germania - favorita grupei. Perioada de carantină expiră pe 30 martie, în timp ce meciul cu Germania este programat pentru 28 martie. Pentru a sta pe bancă la partida cu Germania, Mirel Rădoi trebuie să prezinte două teste cu rezultat negativ.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare