Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Loturile A şi B de handbal masculin ale României, stagiu comun de pregătire la Cluj-Napoca

Loturile A şi B de handbal masculin ale României, stagiu comun de pregătire la Cluj-Napoca

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal masculin seniori a României, dar şi lotul B al reprezentativei, aproximativ 40 de jucători, vor face un stagiu comun de pregătire la Cluj-Napoca, între 1-6 aprilie.

Antrenorul naţionalei de seniori, Xavi Pascual, a dorit să aibă un stagiu comun al jucătorilor din circuitul reprezentativei, astfel că aproximativ 40 de jucători, seniorii deja consacraţi, dar şi handbaliştii de perspectivă se vor pregăti împreună la Cluj-Napoca.

Tehnicianul iberic pregăteşte astfel cele mai bune variante pentru dubla cu Macedonia, din play-off-ul Campionatului Mondial din 2019. Meciurile vor avea loc în 10 iunie, la Skopje, respectiv în 13 iunie, la Cluj-Napoca, iar câştigătoarea se va califica la turneul final.

Tricolorii s-au calificat în faza play-off după ce au câştigat grupa a 3-a din primul tur al preliminariilor, în luna ianuarie a acestui an.



Campionatul Mondial din 2019 va avea loc între 10-27 ianuarie în Germania şi Danemarca. Europa va fi reprezentată de 13 echipe.

În prezent, Franţa, în calitate de campioană mondială en-titre, alături de Germania şi Danemarca, gazdele turneului final, sunt calificate direct.

România a participat ultima dată la Mondiale la ediţia din 2011, în Suedia, când nu a trecut de faza grupelor.

Afla mai multe despre: handbal masculinstagiu pregatirehandbal cluj 

viewscnt
Articole similare