Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura anului! Zlatan înapoi în Europa! Cu ce echipă mare urmează să semneze şi detaliile contractului

Lovitura anului! Zlatan înapoi în Europa! Cu ce echipă mare urmează să semneze şi detaliile contractului
Comentarii

E ştiut faptul că Ibrahimovic vrea să se întoarcă în Europa. Cum în Statele Unite campionatul se întrerupe din ianuarie până în iunie, e foarte probabil ca din iarnă să-l vedem pe suedez în tricoul unei foste echipe. Tratativele sunt în toi.

Ibrahimovic a plecat în martie de la United, în Statele Unite, la L.A. Galaxy şi îi merge de minune. A marcat până acum 22 de goluri în MLS şi e al doilea marcator al campionatului.  Dorinţa suedezului e însă să revină în Europa, iar pentru Milan e o variantă perfectă. Leonardo mai vrea pe cineva în atac alături Higuain şi de Cutrone şi şi-a făcut deja planul.

Leonardo stă în permanenţă în legătură cu agentul lui Ibrahimovic, Mino Raiola şi caută cea mai bună soluţie să-l readucă suedez pe San Siro. Conform presei din Italia, Ibrohimovic cere un contract valabil un an şi jumătate, dar conducerea rosso-nerilor nu e de acord şi îi oferă altă variantă. Să vină în ianuarie şi să semneze pe şase luni, cu opţiune de prelungire până în 2020, în funcţie de rezultatele echipei. 

La Milan sunt la modă revenirile. De-a lungul vremii, Shevcenko, Kaka sau Donadoni au plecat şi ulterior au revenit pe San Siro.

Afla mai multe despre: ibrahimovicserie amilanmlszlatan 

viewscnt
Articole similare