Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de imagine pregătită de Adrian Mititelu. Un fost jucător al Craiovei, ofertat să fie preşedintele echipei din Liga 2

Lovitură de imagine pregătită de Adrian Mititelu. Un fost jucător al Craiovei, ofertat să fie preşedintele echipei din Liga 2
Comentarii

Adrian Mititelu vrea să o readucă pe FC U Craiova în Liga 1 cu o conducere administrativă pe măsură. Finanţatorul oltenilor negociază cu Mircea Bornescu pentru funcţia de preşedinte al clubului din Bănie.

Postul de preşedinte a rămas vacant la FC U Craiova după ce Marcel Puşcaş a plecat de la echipa lui Adrian Mititelu.

„Sunt în discuţii cu domnul Adrian Mititelu. Să zicem că am avut o discuţie de principiu. Trebuie să mă decid. Sunt implicat în mai multe proiecte, la unele ar trebui să renunţ.
Nu e uşor, trebuie să mă mut cu toată familia la Craiova. Sunt mai multe implicaţii. Mă bucur că Adrian Mititelu mi-a făcut această ofertă. Am zis să ne vedem, să discutăm. E un pas important.

Dacă aş face aceste sacrificii, să mă mut dintr-un oraş în altul cu toată familia, aş face-o pentru Craiova, pentru ce reprezintă echipa, dar mai ales pentru fani. Pentru suporterii pătimaşi, minunaţi, care au susţinut clubul în cele mai grele momente.

Nu aş face-o pentru bani, banii nu sunt o problemă, nici nu au intrat în discuţie. Adrian Mititelu mi-a zis că îmi dă ce îmi doresc, doar să mă duc.
Eu i-am spus că dacă mă întorc la Craiova nu vreau să o fac pentru un an, doi, ci pentru o perioadă mai lungă de timp. Şi el a zis că vrea acelaşi lucru, aşa că îi voi da un răspuns în perioada următoare”
, a declarat Mircea Bornescu pentru ProSport.

Conform aceleiaşi surse, Bornescu şi Mititelu au bătut palma. La punct au mai rămas de pus doar câteva detalii, iar dacă lucrurile vor merge aşa cum îşi doresc cele două părţi, atunci fostul portar va fi prezentat ca noul preşedinte al Craiovei, până la finalul lunii septembrie.

În urmă cu doar câteva ore, „Pepe” şi-a schimbat poza de cover de pe profilul de Facebook, cu una care înfăţişează un leu. Acesta ar putea fi un indiciu destul de evident în ceea ce priveşte viitorul lui Bornescu.

Afla mai multe despre: bornescucraiovapresedinte 

viewscnt
Articole similare