Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de proporţii în Giuleşti. După ce a ratat promovarea, Rapid nu mai are voie nici să folosească sigla. Ce a decis Tribunalul

Lovitură de proporţii în Giuleşti. După ce a ratat promovarea, Rapid nu mai are voie nici să folosească sigla. Ce a decis Tribunalul galerie foto

Rapid

Comentarii

Tribunalul Bucureşti, secţia V civilă, a decis că sigla utilizată de Rapid a fost înregistrată cu rea credinţă de către conducerea din 2015 a FC Rapid SA, aflată acum în faliment, iar din acest moment este anulat dreptul de folosinţă. Ceea ce înseamnă că echipa din Liga 2 nu mai are dreptul să o folosească.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, dar este executorie.

Decizia luată astăzi vine după verdictul din luna mai. La acea vreme, FC Rapid a cerut în instanţă exclusivitate pentru siglă, dar Curtea de Apel a respuns acţiunea, decizia fiind uan definitivă. Prin urmare, şi echipa din Liga 4, Asociaţia Fotbal Club Rapid, se poate folosi de ea.

În plus, Tribunalul a decis şi decăderea din drepturi a tuturor mărcilor UFC Rapid, trei la număr, pe care le deţinea echipa lui Dan Alexa, pe motiv că acestea au fost nefolosite în ultimii ani. Nici în acest dosar nu este o decizie definitivă şi poate fi atacată cu Apel. Mai mult, clubul din Liga 2 trebuie să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 18 mii de lei.

AFC Rapid are dreptul să folosească sigla

În urmă cu patru luni, Asociaţia Fotbal Club Rapid a putut beneficia şi de drepturile comerciale asupra siglei. Astfel, clubul din Liga 4 a putut vinde materiale promoţionale, fulare, tricouri şi alte produse pe care să apară sigla triplei campioane a României.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rapidsigla 

viewscnt
Articole similare