Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de proporţii! Manchester United cumpără fotbalistul de care FC Barcelona vrea să scape! Accidentările i-au distrus cariera pe Camp Nou

Lovitură de proporţii! Manchester United cumpără fotbalistul de care FC Barcelona vrea să scape! Accidentările i-au distrus cariera pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Samuel Umtiti (26 de ani) e la un pas de plecarea de la FC Barcelona. Catalanii au ales între el şi Clement Lenglet (24 de ani) şi au stabilit că fundaşul cumpărat în 2018 de la FC Sevilla să continue pe Camp Nou, în detrimentul campionului mondial. Totuşi, acesta nu duce lipsă de oferte, iar presa din Anglia susţine că Manchester United e gata să-l transfere.

Chiar că l-a transfomat pe Harry Maguire în cel mai scump fundaş din istorie, după ce a plătit 90 de milioane de euro pentru transferul său, Manchester United e gata să mai facă o investiţie substanţială în zona centrală a defensivei şi să-l aducă pe Samuel Umtiti de la FC Barcelona, după ce catalanii au stabilit preţul pentru care acesta va fi cedat în vara viitoare.

Sport, citat de The Sun, scrie că Barcelona i-a stabilit preţul lui Umtiti: 50 de milioane de euro. Manchester United e dispusă să achite suma în vară, când se deschide perioada de transferuri. Problemle de la genunchi l-au măcinat pe Samuel Umtiti şi i-au distrus cariera la FC Barcelona, după ce, până la Mondialul din 2018, făcuse un cuplu excelent de fundaşi alături de Gerard Pique.

Şefii l-au ales pe Lenglet

Adus de la FC Sevilla pentru a fi backup pentru Umtiti, iniţial, Clement Lenglet a profitat de problemele medicale ale conaţionalului său şi i-a luat locul în primul 11. Sport a anunţat încă de luni, 23 martie, că şefii Barcelonei l-au ales pe Lenglet drept principalul partener al lui Pique în centrul defensivei catalane şi îi vor propune prelungirea contractului, în timp ce Samuel Umtiti va fi vândut în vară.

Samuel Umtiti a jucat doar 1209 minute în acest sezon la FC Barcelona, în 16 meciuri din toate competiţiile, iar transfermarkt.com îi oferă o cotă de 40 de milioane de euro, în scădere faţă de cele 70 de milioane de euro pe care le valora după ce a devenit campion mondial în 2018 cu naţionala Franţei. De partea celalată, Lenglet a fost titular incontestabil în acest sezon, jucând 2501 minute în 29 de meciuri din toate competiţiile. Acesta e cotat la 60 de milioane de euro de Transfermarkt.

Afla mai multe despre: samuel umtitifc barcelonamanchester united 

viewscnt
Articole similare