Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Craiova s-a despărţit de unul dintre jucătorii importanţi. Anunţul oficial despre fotbalistul cu 11 selecţii la naţională

Lovitură de teatru! Craiova s-a despărţit de unul dintre jucătorii importanţi. Anunţul oficial despre fotbalistul cu 11 selecţii la naţională

Superliga

Comentarii

Craiova s-a despărţit oficial de încă un jucător. Oficialii clubului au ajuns la un acord cu Zakaric pentru rezilierea contractului. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a fost unul dintre jucătorii pe care i-a adus Victor Piţurcă.

Echipa din Bănie s-a despărţit de un jucător pe care l-a transferat la începutul toamnei, la insistenţele lui Victor Piţurcă. Atunci, aducerea mijlocaşului bosniac a fost considerată o mutare importantă. Însă, după 10 apariţii în tricoul Craiovei, pleacă din Bănie. De altfel, fostul internaţional bosniac a fost înştiinţat încă de la finalul anului trecut că nu mai intră în planurile echipei.

Miercuri, într-o şedinţă a Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor s-a decis oficial despărţirea dintre Craiova şi Goran Zakaric: ”U. CRAIOVA 1948 C.S. VS. ZAKARIC GORAN - Încetare raporturi contractuale – Admite cererea. Constată încetarea raporturilor contractuale, prin acordul părţilor, începând cu data de 29.01.2020. Definitivă”, se arată în comunicatul Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF.

Goran Zakaric a fost adus de Victor Piţurcă şi a fost considerat un transfer important

Cotat la 1,25 milioane de euro în momentul transferului, Goran Zakaric a fost un transfer de la care au existat mari aşteptări. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a venit la insistenţele lui Victor Piţurcă, cel care l-a remarcat: ”Este un jucător valoros, de care avem nevoie”, l-a caracterizat fostul selecţioner. De altfel, l-a lăudat şi după ce Zakaric a debutat cu CFR Cluj: ”Zakaric nu a jucat trei luni, e primul lui joc oficial. În general, sunt mulţumit, dar altul e potenţialul lui”, a spus atunci Victor Piţurcă.

Plecarea lui Piţurcă de la Craiova i-a şubrezit însă poziţia în echipă şi până la urmă cele două părţi au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Zakaric a avut 10 apariţii pentru Craiova, timp în care a reuşit un assist.

De-a lungul carierei, Goran Zakaric a mai jucat pentru Kozara Gradiska (Bosnia), Siroki Brijeg (Bosnia), Dinamo Zagreb (Croaţia), NK Lokomotiva (Croaţia), Slaven Belupo (Croaţia), Zeljeznicar (Bosnia) şi Partizan Belgrad. Mijlocaşul lateral are şi 11 selecţii pentru naţionala Bosniei, pentru care a debutat pe 4 septembrie 2011.

Afla mai multe despre: goran zakaric 

viewscnt
Articole similare