Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Gică Hagi ar fi discutat pentru preluarea lui AS Roma, după ce Di Francesco a fost demis

Lovitură de teatru! Gică Hagi ar fi discutat pentru preluarea lui AS Roma, după ce Di Francesco a fost demis

Superliga

Comentarii

Gică Hagi ar fi în cărţi pentru preluarea lui AS Roma, scrie gsp.ro. Echipa din capitala Italiei a rămas fără antrenor după ce Eusebio Di Francesco a fost demis din cauza rezultelor sub aşteptări.

O informaţie surprinzătoare a apărut după ce Eusebio Di Francesco a fost demis de AS Roma. Clubul italian ar fi interesat să-l pună antrenor pe Gică Hagi şi cele două părţi chiar ar fi purtat o primă discuţie, într-un dialog telefonic ce a durat 30 de minute, scrie gsp.ro.

În zilele următoare, patronul şi antrenorul Viitorului ar urma să ajungă la Roma, pentru a discuta detaliat despre postul care i s-a propus. Gică Hagi are deja o relaţie bună cu cei din conducerea lui AS Roma, club la care i-a cedat de-a lungul timpului pe Mihai Bălaşa şi pe Ionuţ Vână.

Gică Hagi a declarat de mai multe ori în ultimul an că îşi doreşte să ajungă la un mare club din Europa, care să-i permită să facă performanţă în Europa. Însă tot el a declarat că n-ar prelua un club în mijlocul sezonului, deoarece vrea să fie el cel care face strategia.

Sursa citată mai scrie că la AS Roma ar putea ajunge şi Ianis Hagi, în cazul în care tatăl său va ajunge la un acord cu echipa italiană. Internaţionalul român de tineret este monitorizat de mai multe vreme de cei de la AS Roma şi acum s-a deschide porţile pentru un transfer.

Afla mai multe despre: gica hagias roma 

viewscnt
Articole similare