Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Jucătorul pentru care FCSB a primit mai multe oferte: ”A fost cel mai bun sezon din cariera mea!””

Lovitură de teatru! Jucătorul pentru care FCSB a primit mai multe oferte: ”A fost cel mai bun sezon din cariera mea!””

Superliga

Comentarii

Antonio Jakolis susţine că FCSB a primit mai multe oferte pentru el, dar oficialii clubului i-au transmis că au nevoie de el pentru noul sezon. Anul trecut, Jakolis a fost împrumutat la Apollon Limassol.

Jakolis a fost transferat de FCSB în vara lui 2016, pentru 350.000 de euro, însă mijlocaşul venit de la CFR Cluj n-a reuşit să impresioneze în primul său sezon. Anul trecut, i s-a transmis că nu intră în planurile echipei şi a fost împrumutat la Apollon Limassol. A fost o mutare excelentă pentru Jakolis.

Mijlocaşul croat a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Apollon, cu 5 goluri şi 15 assist-uri în 43 de apariţii. Forma arătată la Apollon i-a făcut pe cei de la FCSB să-l păstreze în lotul pentru sezonul care a început. Jakolis spune că vicecampioana României a primit oferte pentru el, însă le-a refuzat:

”A fost, probabil, cel mai bun sezon pentru mine, din întreaga cariera. În acest sezon, clubul (n.r. FCSB) a respins câteva oferte şi mi-a spus că se bazează pe mine, aşa că vom vedea ce va fi”, a declarat Jakolis pentru slobodnadalmacija.hr.

Afla mai multe despre: antonio jakolisfcsbliga 1apollon limassol 

viewscnt
Articole similare