Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Kehinde Fatai şi Takayuki Seto revin în Liga 1. Clubul care dă lovitura pe piaţa transferurilor

Lovitură de teatru! Kehinde Fatai şi Takayuki Seto revin în Liga 1. Clubul care dă lovitura pe piaţa transferurilor

Superliga

Comentarii

Kehinde Fatai şi Takayuki Seto au mari şanse să revină în Liga 1. Oficialii Astrei negociază transferurile celor doi jucători.

Astra este una dintre revelaţiile acestui sezon, dar giurgiuvenii nu se mulţumesc cu atât. Oficialii clubului negociază două transferuri importante, care au mari şanse să se realizeze. Kehinde Fatai şi Takayuki Seto, doi dintre cei mai valoroşi străini care au trecut prin Liga 1, sunt liberi de contract şi vor să revină la Astra. În cazul în care negocierile se vor încheia cu succes, Bogdan Andone ar avea la dispoziţie unul dintre cele mai interesante loturi din Liga 1.

Kehinde Fatai a fost dorit şi de FCSB

În vârstă de 29 de ani, Fatai a jucat în 2018-2019 la Dinamo Minsk, formaţie pentru care a înscris de 8 ori. De când a plecat din România, Fatai a mai jucat pentru Club Brugge, Sparta Praga şi UFA. Acum, a rămas liber de contract.

Pe vremea când evolua în România, Fatai intrase în atenţia celor de la FCSB. Nigerianul a refuzat intenţiile roş-albaştrilor: "Am avut posibilitatea să ajung la Steaua, am primit o ofertă după primul meu sezon la Astra, dar Niculae nu m-a lăsat. În plus, Becali este un nebun! Vorbeşte prea mult la televizor, nu îmi place. Îmi aduc aminte că am marcat cu Steaua şi el vorbea urât despre mine la televizor. Zicea că un fotbalist cu numele meu nu va juca niciodată la echipa lui. Din acel moment, mi-am zis că niciodată n-o să joc pentru echipa lui", a declarat Fatai, la acea vreme.

De asemenea, Fatai a fost unul dintre jucătorii aduşi în discuţie pentru naturalizare.

Takayuki Seto revine ”acasă”, la Astra

Mijlocaşul de 33 de ani a ajuns în România în 2007, când avea doar 21 de ani. De atunci, şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Astra, unde a avut cele mai bune momente din cariera sa. Seto are nu mai puţin de 321 de apariţii pentru Astra, pentru care a marcat 30 de goluri şi 25 de assist-uri.

Mijlocaşul japonez a mai jucat de-a lungul carierei la Osmanlispor (Turcia), Ventforet Kofu (Japonia) şi ultima oară a evoluat pentru RFS, în Letonia. În acest moment este cotat la 400.000 de euro. Acum, Seto este aproape să se transfere din nou la Astra, club la care s-a făcut cunoscut.

Afla mai multe despre: setofatai 

viewscnt
Articole similare