Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. Un nume greu este pe cale să plece de la CFR Cluj. Este dorit de două rivale din Liga 1

Lovitură de teatru. Un nume greu este pe cale să plece de la CFR Cluj. Este dorit de două rivale din Liga 1galerie foto

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-ar putea confrunta cu două plecări foarte importante. Marian Copilu, preşedintele campioanei României, ar putea părăsi echipa. El ar putea fi urmat de Arlauskis, care a afirmat că exclude orice posibilitate de a continua la CFR Cluj, dacă Marian Copilu pleacă.

CFR Cluj ar putea rămâne în conducere fără Marian Copilu, care este tentat să plece. Potrivit Fanatik.ro, omul de afaceri s-a implicat tot mai puţin în viaţa echipei şi sunt semne că n-ar vrea să mai continue. Marian Copilu este unul dintre cele mai importante personaje de la CFR Cluj şi este cel care a realizat mai multe transferuri foarte importante. Sursa citată mai scrie că omul de afaceri ar avea oferte de la Dinamo şi de la Craiova. 

Marian Copilu ar putea pleca de la CFR Cluj. De ce ar fi o pierdere pentru echipa din Gruia

Personaj discret, Marian Copilu şi-a ”făcut mâna” la Unirea Urziceni, unde a luat titlul alături de Dan Petrescu. Până atunci, nu mai lucrase în fotbal, însă a reuşit atunci să formeze la Urziceni o echipă care a reuşit una dintre cele mai mari surprize din Liga 1. 
Tot atunci a legat o relaţie de prietenie cu Dan Petrescu şi Bogdan Mara şi toţi aveau să ajungă la CFR Cluj, după ce actuala campioană a fost preluată de Nelu Varga. De altfel, Marian Copilu a fost cel care l-a convins pe Dan Petrescu să semneze cu CFR şi imediat au început să apară performanţele atât în campionat, cât şi în cupele europene. 
De asemenea, Marian Copilu a reuşit să transfere la CFR Cluj mai mulţi jucători importanţi, care au contribuit din plin la rezultatele din ultimii ani şi are o relaţie foarte bună cu vestiarul.

Arlauskis, primul jucător care nu vrea să continue la CFR dacă Marian Copilu pleacă

Portarul în vârstă de 32 de ani mai are până în vară contract cu CFR Cluj şi a recunoscut că se află în negocieri cu mai multe cluburi din străinătate. Totuşi, Arlauskis a recunoscut că este tentat şi de varianta în care să continue la CFR Cluj. Însă Arlauskis a afirmat că nu va mai exista nicio şansă să semneze prelungirea dacă Marian Copilu pleacă de la CFR Cluj. Cei doi au rămas prieteni după ce au lucrat la Unirea Urziceni şi Marian Copilu este cel care l-a convins să vină cu el la CFR Cluj. 

De ce vrea să plece Marian Copilu de la CFR Cluj

Potrivit Fanatik.ro, Marian Copilu, care locuieşte în Bucureşti, s-a săturat să stea departe de familie. Omul de afaceri şi-ar dori să revină în Bucureşti, unde locuieşte familia lui. De altfel, Marian Copilu a plecat de la Cluj şi a venit în Capitală imediat după ce campionatul a fost suspendat. 
 
Autor: Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: marian copilu 

viewscnt
Articole similare