Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Vasile Mogoş ar putea fi antrenat la Cremonese de un fost tehnician de la FCSB

Lovitură de teatru! Vasile Mogoş ar putea fi antrenat la Cremonese de un fost tehnician de la FCSB

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Vasile Mogoş ar putea avea un nou antrenor la Cremonese. Este vorba despre Walter Zenga, fost antrenor la FCSB şi Dinamo.

Walter Zenga este unul dintre numele importante pe care Cremonese le are pe lista posibililor înlocuitori ai lui Marco Baronio.

Walter Zenga l-ar putea antrena pe Mogoş

Favorit pentru a-l antrena din nou pe Mogoş este Massimo Rastelli, tehnician in vârstă de 51 de ani, care a mai antrenat-o pe Cremonese stagiunea trecută. Zenga este unul dintre numele grele pe care patronul Giovanni Arvedi le are în vedere pentru a prelua echipa de pe Stadio Giovanni Zini.

Momentan, Zenga a refuzat propunerea din Albania şi ar fi tentat să continuie să antreneze în Italia. Fostul tehnician de la FCSB şi Dinamo are şi variante din Zona Golfului, dar ar putea discuta în următoarele zile preluarea echipei din Serie B.

Vasile Mogoş joacă la Cremonese din 2018. El a mai evoluat în cariera sa doar la cluburi din Italia, printre care Asti, Lumezzane, Teramo, Reggiana sau Ascoli. Fundaşul dreapta în vârstă de 27 de ani este unul dintre fotbaliştii importanţi ai grupării italiene.

Afla mai multe despre: walter zengavasile mogoş 

viewscnt
Articole similare