Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură importantă reuşită de CFR Cluj. Dan Petrescu: ”Se antrenează cu noi”

Lovitură importantă reuşită de CFR Cluj. Dan Petrescu: ”Se antrenează cu noi”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu anunţă că unul dintre jucătorii care voiau să plece, Kevin Boli, a revenit la sentimente mai bune. De altfel, a fost rezervă la meciul cu Floriana, câştigat de CFR cu 2-0. În acelaşi timp, Dan Petrescu se plânge că va avea un sezon foarte greu, deoarece au plecat mulţi jucători importanţi.

CFR Cluj a fost aproape să rămână fără un alt jucător important, Kevin Boli, care îşi dorea să plece. Fundaşul francez a încercat să forţeze transferul la Samsunspor, dar negocierile cu turcii au picat. Dan Petrescu anunţă bucuros că Boli a revenit acum la sentimente mai bune şi că se antrenează alături de echipă. Totuşi, antrenorul campioanei României spune că se aşteaptă la un sezon foarte dificil, deoarece a rămas fără alţi jucători importanţi/

”E bine pentru fotbal când două echipe de tradiţie promovează, sper să ajungă mai multe echipe de tradiţie, dar cred că nu se schimbă nimic. Campionatul va fi la fel de greu şi nu va fi uşor pentru nimeni, mai ales că noi am pierdut foarte mulţi jucători. Au plecat foarte mulţi. Arlauskis e o pierdere foarte mare, şi Manea, Ţucudean, Traore... Acum, mă bucur că Boli a revenit la sentimente mai bune, se antrenează, joacă. Şi când pierzi nişte jucători nu e uşor să-i înlocuieşti. Să iei nişte campioni şi să nu cheltui bani, că până la urmă noi vrem să-i luăm gratis, asta e clar”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu a pierdut şase jucători de la CFR Cluj!

Rareş Ispas, Giedrius Arlauskis, Yacouba Sylla, Jesus Fernandez, George Ţucudean şi Cristian Manea au plecat de la CFR Cluj, după ce şi-au terminat contractele. Pe lângă asta, CFR Cluj a primit o veste proastă şi din partea lui Juan Emmanuel Culio, care a preferat să-şi prelungească actuala înţelgere cu Quilmes, echipă din ţara sa natală, Argentina, pentru încă un an jumătate. Asta deşi Dan Petrescu şi şefii din Gruia îl aşteptau înapoi cu braţele deschise.


 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare