Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în plin pentru FCSB! Dică şi-a mai pierdut un titular, după Momcilovic şi Pintilii: două luni out!

Lovitură în plin pentru FCSB! Dică şi-a mai pierdut un titular, după Momcilovic şi Pintilii: două luni out!

Superliga

Comentarii

Ghinioanele se ţin lanţ pentru FCSB în această toamnă, iar vicecampioana a mai primit o veste proastă în această dimineaţă. Nicolae Dică nu se va mai putea baza pe unul din titularii postului de fundaş central în următoarele două luni.

Este vorba de Mihai Bălaşa, care s-a accidentat în timpul ultimei partide din campionat, cu Dunărea Călăraşi, când şi-a prins crampoanele în gazon şi a continuat să joace deşi acuza dureri. Astăzi însă, fundaşul a primit o veste extrem de proastă, după efectuarea unui RMN.

Bălaşa va lipsi cel puţin două luni de pe gazon şi se alătură astfel unei liste de indisponibili pe termen lung pe care mai apar doi jucători de bază: Marko Momcilovic şi Mihai Pintilii.

Accidentarea lui Bălaşa va fi resimţită din plin de FCSB, în condiţiile în care postul de fundaş central era oricum unul cu probleme pentru vicecampioană. Dică a cerut întăriri pe acest post, însă nu a mai fost adus niciun stoper de meserie, iar singurele soluţii disponibile sunt reprezentate de reprofilarea unui închizător sau a unui fundaş de bandă.

Şi naţionala va avea de suferit de pe urma accidentării fundaşului de la FCSB. Bălaşa l-a înlocuit cu succes pe Vlad Chiricheş, un alt fotbalist care va fi indisponibil pentru mai mult timp. Selecţionerul Cosmin Contra va trebui acum să caute o altă soluţie de bază pentru înlocuirea lui Chiricheş, iar acum şi a celui vizat pentru a-i ocupa poziţia de titular.

Afla mai multe despre: dicabalasamomcilovicaccidentare 

viewscnt
Articole similare