Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în plin pentru Pep Guardiola. Aguero pleacă după 9 ani de la Manchester City şi semnează cu un alt club uriaş din Europa

Lovitură în plin pentru Pep Guardiola. Aguero pleacă după 9 ani de la Manchester City şi semnează cu un alt club uriaş din Europa
Comentarii

Manchester City traversează unul dintre cele mai dificile momente din ultimele sezoane, după ce a fost suspendată din Liga Campionilor pentru următoarele două sezoane.

În urma deciziei anunţate săptămâna trecută, multe dintre starurile campioanei Angliei au început deja să-şi caute echipe. Dacă Pep Guardiola şi Raheem Sterling şi-au anunţat deja intenţiile de a rămâne şi în sezonul următor la Manchester City, Kun Aguero şi-a pus agentul să negocieze cu un alt club uriaş din Europa.

Iar alegerea atacantului argentinian pare a fi Atletico Madrid. Conform presei din Spania, în urma discuţiilor avute cu membrii familiei lui Edinson Cavani (DETALII AICI), oficialii madrilenilor au renunţat la aducerea atacantului uruguayan, iar acum speră să-l convingă pe Kun Aguero să semneze cu echipa pregătită de Diego Simeone.

În plus, starul argentinian este interesat să revină la Atletico Madrid, echipă pentru care a mai jucat din 2006 până în 2011, când s-a transferat la Manchester City. În cei cinci ani petrecuţi la Madrid, Aguero a marcat 74 de goluri în 175 de meciuri jucate în toate competiţiile.

  • 65 de milioane de euro este cota lui Aguero, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare