Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în stilul Mircea Lucescu! Transfer pentru grupele Ligii Campionilor la Dinamo Kiev! Ce fotbalist vrea "Il Luce"

Lovitură în stilul Mircea Lucescu! Transfer pentru grupele Ligii Campionilor la Dinamo Kiev! Ce fotbalist vrea "Il Luce"
Comentarii

Mircea Lucescu (75 de ani) e pus serios pe treabă la Dinamo Kiev, echipă pe care a calificat-o în grupele Ligii Campionilor după o pauză de trei ani. "Il Luce" vrea transferuri şi a pus ochii deja pe un jucător, după ce l-a acontat deja pe Tudor Băluţă (21 de ani), împrumutat de la Brighton.

BREAKING NEWS | Lovitură în stilul Mircea Lucescu! Transfer pentru grupele Ligii Campionilor: "Il Luce" aduce un brazilian

Dinamo Kiev a început cu o înfrângere în faţa lui Juventus, 0-2 pe teren propriu, în grupele Ligii Campionilor, dar asta nu-l împiedică pe Igor Surskis să investească banii primiţi de la UEFA. Conform ucrainenlor de la sport.ua, Mircea Lucescu i-a cerut lui Surkis să-l aducă înapoi pe Sydcley (27 de ani), un fundaş brazilian. Sydcley e fundaş stânga de meserie, poate juca şi în centrul defensivei, dar şi la mijloc.

E arhicunoscută deja relaţia bună pe care Mircea Lucescu a avut-o cu jucătorii brazilieni pe care i-a antrenat în trecut la Şahtior, precum Fernandinho, Willian sau Douglas Costa, care au făcut pasul de la Şahtior la echipe mari, Manchester City, Chelsea sau Bayern.

Pe lângă acesta, Mircea Lucesscu mai vrea la Kiev un mijlocaş central, dar nu pe profilul lui Tudor Băluţă, cel împrumutat de la Brighton, ci un jucător mai tehnic, notează sursa citată. Ucrainenii au bani de investit după calificarea în grupele Ligii Campionilor şi e de aştepta ca Mircea Lucescu să primească ce-şi doreşte din partea lui Igor Surkis.



Înfrângerea suferită în faţa lui Juventus e prima pe care Mircea Lucescu şi-o trece în CV la Dinamo Kiev.

Afla mai multe despre: mircea lucescutransfersydcleydinamo kiev 

viewscnt
Articole similare