Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Diego Simeone! Un alt jucător de bază ratează derby-ul cu Barcelona

Lovitură pentru Diego Simeone! Un alt jucător de bază ratează derby-ul cu Barcelona

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid şi FC Barcelona se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21:45, în direct pe Telekom Sport 1. Diego Simeone are probleme serioase de lot înaintea meciului şi nu va putea folosi mai mulţi jucători de bază.

Diego Simeone pare că este urmărit de ghinion înaintea marelui meci cu Barcelona. Antrenorul nu se va putea baza pe unul dintre cei mai importanţi oameni din echipă, Juanfran. Fundaşul se înscrie pe lista lungă a accidentaţilor din lotul madrilenilor. Căpitanul Diego Godin, Jose Gimenez, Lucas Hernandez sau Stefan Savic sunt jucătorii indisponibili pentru derby.

Juanfran a jucat şapte meciuri în acest sezon în La Liga şi trei în Uefa Champions League. Spaniolul a suferit o întindere musculară în cadrul antrenamentului de joi. Cel mai probabil, Santiago Arias va fi desemnat să îi ia locul în banda dreaptă, acolo unde poate da piept cu Lionel Messi şi Jordi Alba.

Derby-ul Atletico Madrid - FC Barcelona se vede sâmbătă, de la ora 21:45, în direct pe Telekom Sport 1.

  • LIVE VIDEO | Atletico Madrid - Barcelona, în direct, sâmbătă, de la 21:45, pe Telekom Sport 1. Ca să vezi Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2 ia-ţi pachetul Telekom Sport + şi trăieşti EXPERIENŢE LIVE în cele mai bune competiţii din lume, la doar 1 euro pe lună! Intră pe telekom.ro/plus. Trimite SMS la 1735 cu text PLUS, urmat de codul tău de abonat (e pe factură). Sună la 021. 404.12.34

Afla mai multe despre: diego simeoneatletico madridfc barcelonaderbyaccidentareghinionmeciechipăjuanfrandiego godinjose gimenezlucas hernandezstefan savicsantiago ariastelekom 

viewscnt
Articole similare