Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru FCSB! Miron, schimbat la 10 minute după ce a călcat greşit pe teren. Imagini dure cu faza din meciul cu CFR Cluj VIDEO

Lovitură pentru FCSB! Miron, schimbat la 10 minute după ce a călcat greşit pe teren. Imagini dure cu faza din meciul cu CFR Cluj VIDEO

FCSB

Comentarii

Andrei Miron a fost titular în meciul FCSB - CFR Cluj, din play-off-ul Ligii 1, dar a fost schimbat după jumătatea primei reprize, din cauza unei accidentări.

Imagini dure cu accidentarea lui Andrei Miron în FCSB - CFR Cluj

Toni Petrea a început cu un cuplu de fundaşi centrali format din Iulian Cristea şi Andrei Miron. Ultimul nu a terminat prima repriză, deşi a fost un exemplu de urmat, după ce a suferit. 

Fotbalistul venit de la FC Botoşani a călcat greşit pe teren, după un duel cu Billel Omrani. Atacantul l-a lovit peste picior pe adversarul său, involuntar, înainte de a pune gheata pe gazon, ceea ce a dus la câteva imagini dure. 

Miron a călcat greşit şi a urlat de durere pe teren. Medicii au intrat şi i-au acordat primele îngrijiri. Fundaşul a strâns din dinţi şi a reuşit să continue pentru încă 10 minute pe teren, dar a fost schimbat. 

În minutul 33, Andrei Miron s-a aşezat pe gazon şi a cerut schimbarea. În locul său a intrat Şut, iar fundaş central a trecut Ovidiu Popescu. 

Afla mai multe despre: andrei mironfcsbcfr cluj fcsbfcsb cfr clujaccidentare cfr cluj fcsb 

viewscnt
Articole similare