Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru nemţi! Toni Kroos s-a retras oficial din naţională: ”Vreau să mă concentrez pe deplin pe Real Madrid şi pe familie”

Lovitură pentru nemţi! Toni Kroos s-a retras oficial din naţională: ”Vreau să mă concentrez pe deplin pe Real Madrid şi pe familie”

Real Madrid

Comentarii

În urma prestaţiei dezamăgitoare de la Euro 2020 a Germaniei, Toni Kroos s-a retras oficial din naţională.

În curusl zilei de vineri, Toni Kroos şi-a anunţat oficial retragerea din naţională, pe reţelele de socializare. Neamţul a explicat că se decisese de mult timp să îşi încheie timpul cu ”Die Mannschaft” în urma Campionatului European, pentru a se putea concentra pe obiectivele de la Real, dar şi pe familie.

Acesta şi-a luat un rămas bun emoţional de la fani şi selecţioner, înainte de a îi ura mult succes urmaşului lui Joachim Low, Hansi Flisck, fostul tehnician al lui Bayern.

Toni Kroos s-a retras oficial din naţională

”Am luat decizia de a renunţa după acest turneu de mult timp. Îmi era clar de mult timp că nu voi fi disponibil pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar.  Vreau să mă concentrez pe deplin pe obiectivele mele cu Real Madrid în următorii câţiva ani. În plus, de acum înainte îmi voi permite pauze care nu mai există ca jucător naţional de 11 ani.

Şi mai mult, ca soţ şi tată, aş vrea să fiu acolo şi pentru soţia mea şi pentru cei trei copii. A fost o mare onoare pentru mine să pot purta acest tricou atât de mult timp. Am făcut-o cu mândrie şi pasiune. Mulţumesc tuturor fanilor şi susţinătorilor care m-au purtat şi m-au susţinut cu aplauze şi urale.

Şi mulţumesc tuturor criticilor pentru motivaţia lor suplimentară. La sfârşit aş dori să îi mulţumesc mult lui Jogi Low. M-a făcut jucător naţional şi campion mondial. A avut încredere în mine. De mult timp am scris o poveste de succes. A fost o onoare pentru mine. Noroc şi succes lui Hansi Flick”, se arată în mesajul postat de Kroos pe reţelele de socializare.

De la debutul la echipa naţională, în martie 2010, mijlocaşul lui Real a reuşit să însumeze 106 apariţii pentru selecţionata Germaniei, în care a marcat17 goluri şi a foerit 19 pase decisive. Acesta a fost o piesă de bază din echipa care a devenit campioană mondială în 2014.

Afla mai multe despre: toni kroosretragere kroosgermanianaţionala germaniei 

viewscnt
Articole similare