Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru U Craiova! Agentul unui "greu" din echipa oltenilor anunţă că-i caută o echipă în străinătate: "Sper şi lucrez la asta!"

Lovitură pentru U Craiova! Agentul unui "greu" din echipa oltenilor anunţă că-i caută o echipă în străinătate: "Sper şi lucrez la asta!"
Comentarii

U Craiova ar putea primi o lovitură importantă şi să rămână fără unul dintre jucătorii de bază ai echipei în perioada de transferuri din vară. Agentul lui Mirko Pigliacelli, portarul din Bănie, a anunţat că "lucrează şi speră" ca goalkepeerul să revină în ţara natală cât mai curând. Danilo Caravello a vorbit cu presa din Italia despre fotbalistul pe care-l reprezintă.

Adus la U Craiova în 2018 de la Pro Vercelli, din Italia, Mirko Pigliacelli a devenit rapid unul dintre cei mai buni fotbalişti din echipa Craiovei. Prestaţiile sale bune l-ar putea aduce înapoi în ţara natală. Agentul său, Danilo Caravello, a discutat cu presa din Italia şi a anunţat că lucrează să-l readucă pe goalkepeer în "Cizmă".

”Sper ca Pigliacelli să revină în Italia şi lucrez la asta. El este deja o certitudine la Universitatea Craiova, care e o echipă de top şi în acest sezon în România. Revenirea sa în Italia va depinde de pretenţiile clubului şi de ceea ce vor cei de acolo. Apoi, mercato-ul se va deschide şi pot apărea diferite oferte şi soluţii”, a declarat Danilo Caravello, pentru Tuttomercatoweb.

Mirko Pigliacelli mai are contract cu U Craiova până în vara lui 2022.

De la venirea în România, Pigliacelli a strâns 110 meciuri pentru U Craiova, dintre care în 42 a reuşit să nu ia gol. Mai mult, în tricoul oltenilor a marcat şi singurul gol al carierei, într-un meci FCSB - U Craiova 2-2, din penalty.

  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mirko Pigliacelli în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: u craiovamirko pigliacelliliga 1italiadanilo caravello 

viewscnt
Articole similare