Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Zidane cu o zi înainte de returul cu Bayern! Un jucător de bază a fost declarat indisponibil

Lovitură pentru Zidane cu o zi înainte de returul cu Bayern! Un jucător de bază a fost declarat indisponibil

Real Madrid

Comentarii

Mijlocaşul echipei Real Madrid, Isco, a fost declarat indisponibil pentru meciul cu Bayern Munchen, programat, marţi, în returul semifinalelor Ligii Campionilor, informează Marca.

Fotbalistul nu s-a recuperat în timp util după accidentarea suferită la umăr, în prima repriză a partidei disputate săptămâna trecută. În ultima instanţă, medicii au luat în calcul ca Isco să fie supus unei şedinţe de infiltraţii, dar la antrenamentul de luni s-au convins că şi această metodă ar fi fost inutilă.

Zinedine Zidane este cunoscut de faptul că nu îşi asumă niciun risc şi este de aşteptat ca Isco să nu facă parte din lot. Antrenorul madrilenilor va anunţa lista oficială luni seară.

În lipsa lui Isco, în echipa de start a deţinătoarei Ligii Campionilor ar putea reveni Karim Benzema, o altă variantă fiind titularizarea lui Marco Asensio, jucător care a adus victoria obţinută pe Allianz Arena, scor 2-1.

Meciul Real Madrid - Bayern Munchen se va juca marţi, de la 21:45, pe Santiago Bernabeu, în cea de-a doua manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: zidanemadridbayern 

viewscnt
Articole similare