Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura teribilă pentru FC Barcelona. Titularul s-a accidentat şi ratează tot restul sezonului. Este incert şi pentru EURO 2024

Lovitura teribilă pentru FC Barcelona. Titularul s-a accidentat şi ratează tot restul sezonului. Este incert şi pentru EURO 2024

FC Barcelona

Comentarii

Naţionala Spaniei nu va putea conta la EURO 2024 pe serviciile unui jucător de la FC Barcelona, din cauza unei accidentări grave.

Fotbalistul spaniol al Barcelonei va fi operat şi este incert pentru EURO 2024

Fundaşul spaniol al echipei FC Barcelona, Alejandro Balde, a suferit o accidentare la tendonul de la coapsa dreaptă şi va trebui să fie operat în următoarele zile, a anunţat, sâmbătă, clubul catalan. Potrivit presei spaniole, jucătorul este incert pentru EURO 2024.

Accidentarea a fost suferită în timpul înfrângerii catalanilor de miercuri, 24 ianuarie, 2-4 cu Athletic Bilbao, în sferturile de finală ale Copa del Rey.

Potrivit presei sportive spaniole, aceasta ar putea însemna sfârşitul sezonului pentru tânărul fundaş blaugrana, care urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale de specialitate în Finlanda.

Situaţie tensionată la FC Barcelona. Pe lângă jucătorii accidentaţi, este incert şi viitorul antrenorului Xavi

Eliminarea catalanilor din sferturile de finală ale Cupei Spaniei, miercuri, la Bilbao, la două săptămâni după eşecul suferit în faţa "eternei rivale" Real Madrid, în finala Supercupei Spaniei, a amplificat zvonurile referitoare la viitorul lui Xavi la gruparea catalană.

Antrenorul a reafirmat recent că va renunţa la funcţie la finalul sezonului, dacă nu va reuşi să cucerească nici măcar vreun trofeu în următoarele cinci luni.

FC Barcelona ocupă în prezent locul al treilea în liga spaniolă, la opt puncte de liderul Girona, iar în Liga Campionilor va avea o misiune dificilă împotriva italienilor de la Napoli, în optimile de finală.

Afla mai multe despre: barcelonala ligaspaniaeuro 2024alejandro balde 

viewscnt
Articole similare