Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură totală pentru Barcelona! A semnat un ”contract pe viaţă”, dar zeul Iniesta pleacă în vară! Cu ce echipă semnează

Lovitură totală pentru Barcelona! A semnat un ”contract pe viaţă”, dar zeul Iniesta pleacă în vară! Cu ce echipă semnează

FC Barcelona

Comentarii

Andres Iniesta a semnat un contract pe viaţă cu Barcelona, dar mijlocaşul se va despărţi de catalani la finalul acestui sezon! Presa din Spania anunţă că fotbalistul urmează să anunţe decizia finală la 1 mai.

”Veţi afla ce am decis după ce voi avea o discuţie cu clubul. Va fi o decizie sinceră, pe care o voi comunica imediat”, a fost mesajul lui Iniesta după ce Barcelona a eliminat-o pe Chelsea din Liga Campionilor.

Chiar dacă a semnat un ”contract pe viaţă” cu Barcelona în urmă cu puţin timp, se pare că Iniesta se va despărţi mai mult ca sigur de trupa blaugrana.

Este de aşteptat ca Iniesta să accepte o ofertă colosală din China, acolo unde va avea un salariu impresionant şi va evolua până la finalul carierei. Ar fi acelaşi scenariu ca la Xavi, un alt fotbalist care a preferat să plece pentru încă un contract uriaş înainte de a se retrage definitiv.

Afla mai multe despre: iniestatransferbarcelona,  

viewscnt
Articole similare