Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură URIAŞĂ dată de FCSB în Liga I. Transferul spectaculos la care Becali nici nu mai spera: "Va fi cel mai bun decar din România"

Lovitură URIAŞĂ dată de FCSB în Liga I. Transferul spectaculos la care Becali nici nu mai spera: "Va fi cel mai bun decar din România"

FCSB

Comentarii

FCSB a depăşit perioada slabă pe care a avut-o în vara acestui an, iar acum echipa lui Gigi Becali are o serie excelentă de rezultate. În plus, mulţi jucători importanţi din lot au revenit după accidentări şi sunt pregătiţi acum să o readucă pe vicecampioana României pe un loc de play-off.

FCSB a avut mult de suferit în vara acestui an, în special din cauza accidentărilor. Mulţi fotbalişti importanţi din lotul echipei au fost indisponibili, iar acest lucru s-a văzut şi în rezultatele înregistrate de vicecampioana României. În această situaţie s-au aflat şi Dennis Man şi Olimpiu Moruţan.

Cei doi şi-au revenit, s-au recuperat, iar acum sunt la potenţial maxim, spre bucuria patronului. Înainte ca Man şi Moruţan să evolueze din nou pentru FCSB, Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că echipa se va schimba în totalitate în momentul în care cei doi vor reveni la antrenamente.

"Am rezolvat problema de apărare, iar de atac nu îmi fac probleme, pentru că vin Man şi Moruţan. Nu o să stăm o sută de ani după Tănase ca să înveţe el fotbal" , spunea Gigi Becali după remiza cu CFR Cluj, scor 0-0, de săptămâna trecută.

Becali a dat lovitura. "FCSB are cel mai bun decar"

Dennis Man şi Moruţan au fost din nou titular pentru FCSB, la jumătatea acestei săptămâni, în meciul din Cupa României cu Metaloglobus. Cei doi au marcat golurile victoriei pentru echipa lui Bogdan Argeş Vintilă, care a obţinut calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

"Evident că am discutat cu Gigi. El este copilul nostru de suflet, dacă putem să spunem aşa. La mine, Oli avea numărul 10, iar eu i-am spus lui Gigi Becali că dacă vrea să îi dea o încredere şi mai mare lui Oli, şi vrea să ia bani mulţi pe el, atunci să îl pună să joace cu numărul 10.

O să fie cel mai bun decar din România. Am profitat de faptul că am discutat despre revenirea lui Moruţan şi i-am spus domnului Becali să îl pună să joace cu numărul 10. Ce mi-a răspuns? Lucrul ăsta nu pot să vi-l spun, deoarece prefer să vă las pe voi să vedeţi ce se va întâmpla”, a spus Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani, pentru prosport.ro.

  • 900 de mii de euro este cota lui Olimpiu Moruţan pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: morutanfcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare