Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura verii! Dinamo îşi ia jucător de naţională, trecut pe la AS Roma. Rednic îşi freacă mâinile de bucurie: "99,9 la sută o să semneze"

Lovitura verii! Dinamo îşi ia jucător de naţională, trecut pe la AS Roma. Rednic îşi freacă mâinile de bucurie: "99,9 la sută o să semneze"

Fotbal

Comentarii

Dinamo se va despărţi de mai mulţi jucători la finalul acestui sezon. Rednic pregăteşte deja ofensiva pentru stagiunea care urmează.

Dinamo e echipa care folosit cei mai mulţi jucători străini într-un sezon al Ligii I. Rednic a fost însă nemulţumit de mulţi dintre ei. Ait Atmane, N'Diaye, Nabil Jaadi şi Reda Jaadi sunt doar câţiva dintre ei. După un sezon ratat din punct de vedere al rezultatelor, Rednic pregăteşte deja stagiunea următoare.

Din informaţiile Telekom Sport, Deian Boldor ar putea să ajungă sub comanda lui Rednic. În ultimul sezon a fost împrumutat de Chievo, la Foggia pentru a avea cât mai multe meciuri în picioare. Nu a jucat însă decât trei meciuri ca titular, împrumutul îi expiră, iar Chievo nu-l mai vrea la echipă, deşi avea contract până în 202. Boldor nu e singurul vizat de dinamovişti. 

"Luana e în Scoţia, 99,9% o să semneze cu un jucător, avem un jucător din Italia, alt român care joacă în Italia, un jucător foarte bun pe care eu mi l-am dorit, lucrăm, nu stăm", a declarat Rednic. 

Au fost şi străini care l-au mulţumit pe Rednic. Aliji şi Montini se află printre ei. Montini e, de altfel, golghterul echipei, cu 12 goluri reuşite în acest sezon al Ligii I. 

O să reuşiţi să îl ţineţi pe Montini din vară? Eu zic că da. Dacă vine vreo lopată să te lovească cu bani buni, în situaţia noastră ce mai stăm pe gânduri? Un jucător care a venit din Liga a 3-a, care a venit în probe. Ce înseamnă o lopată de bani? Vedem.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1transferuriboldor 

viewscnt
Articole similare