Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF a publicat echipa etapei 20 din Superligă. Bernd Storck e antrenorul rundei pentru prima dată

LPF a publicat echipa etapei 20 din Superligă. Bernd Storck e antrenorul rundei pentru prima dată

Superliga

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 20-a:

PORTAR

Horaţiu Moldovan (FC Rapid 1923) - A contribuit din plin cu intervenţiile lui la punctul scos de rapidişti în derby-ul cu Petrolul.

FUNDAŞI

Valentin Creţu (FCSB) - A dominat flancul drept. Remarcabil efortul depus pe toată durata meciului.

Jonathan Cisse (Oţelul Galaţi) - Puternicul fundaş al gălăţenilor a fost ca un zid în faţa adversarilor. A câştigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat.

Cristian Săpunaru (FC Rapid 1923) - Atitudine de căpitan! Şi-a mobilizat excelent colegii, care au făcut un joc bun, deşi au evoluat în inferioritate numerică.

Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) - Căpitanul oltenilor şi-a trecut în cont o nouă pasă de gol, a şasea din campionatul curent.

MIJLOCAŞI

Alin Roman (Politehnica Iaşi) - Din nou, decarul ieşenilor a fost decisiv pentru moldoveni. A înscris de două ori, salvând un punct pentru Poli.

Sherif Kallaku (Sepsi OSK Sf Gheorghe) - Introdus la pauză, a schimbat în bine evoluţia covăsnenilor. A marcat golul care a readus-o pe Sepsi OSK în joc.

Darius Olaru (FCSB) - Face un sezon fantastic! Cu dubla reuşită în ultima etapă, a ajuns la 10 goluri, capitol la care este în cea mai bună perioadă din carieră.

ATACANŢI

Dennis Politic (Dinamo Bucureşti) - A fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul cu FC Botoşani, în care a şi înscris, pentru a treia oară în acest sezon.

Vladislav Blănuţă (FC U Craiova1948) - Un jucător care merită o atenţie deosebită. A marcat al treilea gol în ediţia curentă.

Florinel Coman (FCSB) - O nouă evoluţie entuziasmantă! A ajuns la şapte goluri şi opt pase decisive în campionatul în curs.

ANTRENORUL ETAPEI

Bernd Storck (Sepsi OSK Sf Gheorghe) - Inspirat la schimbări, a bifat a treia victorie, rezultat care a urcat-o pe Sepsi pe un loc de play-off.

Afla mai multe despre: horaţiu moldovanrapidlpf 

viewscnt
Articole similare